Assistent Controller

Ben jij die dynamische en innovatieve professional die deze zorgorganisatie verder gaat helpen met het ontwikkelen van de financial control processen? Reageer dan snel op deze vacature als Assistent Controller!

Amersfoort
Beschikbaarheid 32-36 Reageren tot 31-10-2019

Je krijgt als Assistent Controller of Beginnend Controller binnen deze organisatie de kans om je in korte tijd te ontwikkelen tot Controller. Je groeit mee met de ontwikkelingen binnen de afdeling en schakelt met alle stakeholders over de veranderingen en de resultaten hiervan. Hierbij hou je rekening met de afhankelijkheden in de keten van alle betrokken afdelingen. Je bent als Assistent Controller ook betrokken bij projecten rondom BI (Business Intelligence) en automatisering.

Als Assistent Controller of analyseer je financiële gegevens en genereer je rapportages ten behoeve van het financieel beleid en de financiële positie van deze zorgorganisatie. Je ondersteunt stakeholders, als Business Controllers en Managers op het gebied van Finance. 

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

  • Analyseren van financiële gegevens;
  • Opstellen van rapportages, maandelijkse managementinformatie, kwartaalrapportages, jaarrekening, nacalculaties;
  • Sparringspartner zijn voor Business Controllers en regio Controllers;
  • Slim nadenken over processen en mogelijkheden tot het verder efficiënt maken hiervan;
  • Onderdeel zijn van projecten ter verbetering van de organisatie.

 

Wie past perfect binnen deze functie?

De ideale kandidaat voor deze functie is een innovatieve recent afgestudeerde HBO'er of WO'er. Je bent gericht op verbeteringen en hebt een scherpe kijk om mogelijkheden en kansen op te pakken. Je beschikt over competenties als: nauwkeurig, professioneel en verantwoordelijk. Daarnaast ben je als persoon vooral communicatief vaardig en beschik je over een gezonde mate van ambitie.

 

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een bekende Zorgorganisatie die de kwaliteit voor zijn cliënten hoog op de agenda heeft staan. Vanuit het kantoor in Amersfoort wordt deze zorg ondersteunt op alle backoffice gebieden. 

Deze organisatie staat er om bekend dat ze veel waarde hechten aan hun medewerkers en dat ze er veel aan doen om werkgeluk te bereiken. 

 

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken in een mensgerichte sociale organisatie, waar je de mogelijkheid krijgt om je als mens en professional te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om mee te doen met trainingen en opleidingen te volgen om je kennis up to date te houden. Daarnaast wordt er binnen deze organisatie veel aandacht besteed aan de gezondheid van de medewerkers.

Tot slot wordt je natuurlijk ook beloond volgens de CAO Zorg en kun je rekenen op een startsalaris tussen de € 2.300,- en € 3.000,- afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kun je voor vragen ook direct bellen naar Frans Vernooij op 06-10335889.

 

Wie is Cooster finance professionals? Wij verzorgen de eerste selectie voor de vacature Assistent Controller. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

 

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471