Assistent Controller

Ben jij een ambitieuze Assistent Controller en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een administratieve dienstverlener? Kan jij jezelf omschrijven als een multitasker en heb jij affiniteit met cijfers? Dan biedt deze functie zeker perspectief voor jou!

Amersfoort
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 31-10-2019

Ben jij een ambitieuze Assistent Controller en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een administratieve dienstverlener? Doe jij niets liever dan continu schakelen tussen klanten, aandeelhouders en derden? Kan jij jezelf omschrijven als een multitasker en heb jij affiniteit met cijfers? Dan biedt onderstaand profiel zeker perspectief voor jou!

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving Amersfoort en zij zijn op zoek naar een Assistent Controller. Je hebt binnen deze functie veel individuele verantwoordelijkheden aangaande de financiële situatie van de klanten én de organisatie.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je bent verantwoordelijk voor de berekening van asset values van fondsen door de verwerking van dagelijkse boekhoudkundige werkzaamheden om zo te zorgen dat de fondsen accuraat zijn;
 • Je maakt berekeningen van management en performance fee;
 • Je maakt berekeningen van (overlopende) posten;
 • Je houdt je bezig met de voorbereiding van jaarrekeningen;
 • Je maakt betalingsinstructies voor diverse beleggingsfondsen in diverse systemen;
 • Correspondentie met investeerders, aandeelhouders, accountants en banken;
 • Je handelt vragen af van collega’s en investeerders/aandeelhouders.

 

Wanneer ben jij geschikt?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO+/HBO opleiding op het gebied van financiën (bijvoorbeeld Bedrijfseconomie/Accountancy);
 • Je bent een starter of hebt 1 tot 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je werkt gestructureerd, accuraat en georganiseerd;
 • Je hebt een proactieve en servicegerichte instelling;
 • Je bent een absolute teamspeler en draagt graag verantwoordelijkheden;
 • Je hebt interesse in de financiële en aandeelfondsenmarkt en hebt affiniteit met cijfers;

 

Waarom reageren op deze vacature?

Omdat onze opdrachtgever een internationale organisatie is met veel mogelijkheden voor de toekomst!  Je komt te werken in een leuk, jong team met professionele collega’s. De bedrijfscultuur is te omschrijven als persoonlijk en informeel. Deze financiële afdeling is op zoek naar een nieuwe fulltime collega waarbij gezelligheid, humor en professionaliteit hoog in het vaandel staan!

  

Wat bieden zij jou?

Een fulltime job met uitzicht op een vast dienstverband en mogelijkheden voor de toekomst. Naast een marktconform salaris tussen €2.100,- en €2.700,- bruto per maand zijn er nog andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een goede pensioenregeling.

 

Heb je interesse? Reageer dan snel!
Cooster professionals is specialist op het gebied van kantoorfuncties in de regio Midden Nederland. Onze diensten richten zich op uitzenden, detacheren en werving & selectie van MBO, HBO en WO-geschoolde kandidaten. Wij zijn de intermediair voor deze leuke functie, mocht het zover komen dan treed je gelijk in dienst bij onze opdrachtgever!
Voor vragen en solliciteren kun je contact opnemen met Rosan Dekker, bereikbaar via telefoonnummer 033 – 465 0661 of per email sollicitatie@coosterfp.nl.

Contact

Contact opnemen met Rosan Dekker? Bel dan naar 033-4650661