Bedrijfsleider Techniek

Ben jij die ondernemende Manager met passie voor techniek?

Ede
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 15-04-2019

Als Bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor de doorontwikkeling en continuïteit van de onderneming en heb je de algemene, dagelijkse leiding over het bedrijf. Het boeiende aan deze functie is dat je vanuit een sterk fundament kunt werken aan de toekomstige vormgeving van een onderneming met veel potentie. Jij zorgt er als Bedrijfsleider voor dat strategische doelen worden omgezet in concrete acties en bewaakt de (tijdige) realisatie, het feitelijk rendement en het bedrijfsresultaat.

Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatie waarbij beleid en uitvoering dicht tegen elkaar aan liggen. In de rol als eindverantwoordelijke ben je resultaatgericht en in staat om de hoge kwaliteit te waarborgen.
In deze nieuwe rol krijg je de vrijheid richting te geven aan de organisatie met betrekking tot de dagelijkse operatie (constructie, administratie, inkoop en werkvoorbereiding), veiligheids- en kwaliteitsaspecten. Ook  personele aangelegenheden zullen deel uitmaken van het brede takenpakket.

De focus zal in eerste instantie intern gericht zijn op het in kaart brengen van de verschillende bedrijfsprocessen en het vertalen en implementeren hiervan in concrete acties en KPI’s.
Gezien het technische karakter van de organisatie, gaat vrijwel ieder gesprek dat je voert met zowel klant als collega over techniek. Het is daarom van groot belang dat de beoogde Directeur over een technische achtergrond beschikt.

 

Wie ben jij?
Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Je ziet jezelf uitgedaagd in ondernemerschap en vervult je functie met passie en ‘drive’. Je combineert natuurlijke autoriteit met toegankelijkheid. Je bent pragmatisch, resultaatgericht, innoverend (‘durft ook over grenzen heen te kijken’) en hebt visie en overzicht. Je leiderschapsstijl is overtuigend, inspirerend en verbindend. Je bent in staat om medewerkers te motiveren en te ontwikkelen. Strategisch en kritisch denkend ontwikkel je een visie en realiseert deze. Je toont in alle opzichten eigenaarschap.

  • Opleiding op HBO niveau in een technische richting (bijv. HTS wtb);
  • minimaal vijf jaar leidinggevende werkervaring als Technisch Manager binnen een technische omgeving met aantoonbaar succesvol resultaat;
  • een energieke onafhankelijke (om)denker;
  • organisatorisch sterk en ervaring met het efficiënter maken van processen.

 

Wat heeft deze functie jou te bieden?
Een uitdagende functie in een dynamisch, sterk familiebedrijf. Je treft een team aan met een hoge betrokkenheid bij de organisatie.  Het betreft een open, informele organisatie waar je een gedegen inwerktraject mag verwachten van de Directeur-eigenaar.
Er wordt een aantrekkelijk en concurrerend beloningspakket aangeboden om een kandidaat van het juiste kaliber aan te trekken. Daarnaast biedt deze functie concrete doorgroeimogelijkheden naar Directeur.

 

Hebben we je interesse gewekt?

Cooster professionals verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie. Wij begeleiden jou als kandidaat het hele selectietraject tot en met jouw handtekening onder het arbeidscontract bij onze opdrachtgever staat.
Graag ontvangen we voor 15 april jouw cv met motivatie via e-mail: sollicitatie@coosterprof.nl.
Voor informatie kan je contact opnemen met Mirjam de Winter (06 – 53313164). Een antecedentenonderzoek en  persoonlijkheidsanalyse gericht op gedrag en communicatie maken onderdeel uit van de procedure.
Desgewenst blijft je reactie, tot en met het eerste oriënterende gesprek met ons, anoniem voor onze opdrachtgever.

Contact

Contact opnemen met Mirjam de Winter? Bel dan naar 033 - 463 14 71