Business Controller Woningcorporatie (Tijdelijk)

Wil jij samen met de projectontwikkelaar, adviseur wonen en senior adviseur communicatie het verschil maken als het gaat om de strategische inhoud van de organisatie? Reageer dan snel op deze tijdelijke vacature als Business Controller!

Midden van het land
Beschikbaarheid 32-36 Reageren tot 31-10-2019

Deze tijdelijke vacature als Business Controller is vanwege de zwangerschap van de huidige Business Controller. Je krijgt dus de pittige taak om in haar schoenen te staan en als Adviseur op te treden voor de Manager Bedrijfsvoering. Daarnaast ben je ook sparringpartner voor het MT, waar het gaat om ondersteuning bij complexe vraagstukken.

Met jouw input draag je eraan bij dat de organisatie in control is en dat de resultaten worden gemonitord.

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

  • Verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van de begroting;
  • Gevraagd en ongevraagd cijfermatig inzicht geven;
  • Opstellen van rapportages en verantwoordingen;
  • Monitoring van de effecten van wet- en regelgeving op de bedrijfsvoering;
  • Regie op de P&C cyclus;
  • Beheren van de financiële positie van de organisatie.

 

Wie past perfect binnen deze functie?

De ideale kandidaat voor deze tijdelijke functie is financiële professional met enige jaren ervaring op vergelijkbaar niveau binnen een Woningcorporatie.

Daarnaast beschik je minimaal over een diploma voor een economisch HBO opleiding. Ben je een ster op analyse van cijfers en beschik je over specialistische kennis op het gebied budgettering en rapportages.

Natuurlijk is kennis van de gebruikelijke pakketten binnen de WOCO-sector onontbeerlijk.

 

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een middelgrote woningcorporatie in het midden van het land. 

 

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken in een mensgerichte sociale organisatie, waar je de mogelijkheid krijgt om je als mens en professional te ontwikkelen. Je wordt ingezet voor de vervanging tijdens zwangerschapsverlof, de inzet is dus voor de periode van ongeveer vijf maanden. Het salaris of tarief is afhankelijk van de ervaring van de kandidaat.

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kun je voor vragen ook direct bellen naar Frans Vernooij op 06-10335889.

 

Wie is Cooster finance professionals? Wij verzorgen de eerste selectie voor de vacature Business Controller. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

 

 

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471