Controller Dental Clinics

Wil jij bijdragen aan een dynamische, groeiende organisatie met ambitie om binnen vijf jaar te verdubbelen?

Hilversum
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 31-07-2019

Wil jij als Controller bijdragen aan een dynamische, groeiende organisatie met ambitie om binnen vijf jaar te verdubbelen? Een professioneel bedrijf met inmiddels ruim 90 vestigingen, met de cultuur en vrijheden passend bij een startup! Kun jij vanuit jouw rol als Controller zorgen dat de processen de groei kunnen bijbenen?

 

Dental Clinics is op zoek naar een Financial Controller die bij wil dragen aan het controlteam. Samen met je team zorg je voor een verhoging van het niveau de reporting. Heb jij het dus in je om onderdeel te worden van een team van jonge hoogwaardige professionals, dan ga je de functie bij deze organisatie heel erg leuk vinden!

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

Jij krijgt als Financial Controller de verantwoordelijkheid voor de reporting van meerdere vestigingen. Hierin ga je zelfstandig te werk, dus we zijn op zoek naar een Controller die snel kan schakelen en houdt van dynamiek. Tegelijkertijd ben je in staat om het overzicht te bewaren en heb je een hands-on mentaliteit wanneer er bijgesprongen moet worden bij collega’s. Het liefst onderbouw jij alles wat je doet met cijfers en stel je balansrapportages op om je bevindingen te onderbouwen. Je draait net zo snel een heldere analyse in elkaar van de maandelijkse trends en ontwikkelingen, als dat je correctieboekingen doorvoert om zaken recht te zetten in de boekhouding.

 

 • Verzorgen van de maandafsluiting van jouw praktijken;
 • Het adviseren van de regio Praktijkmanagers en Manager Finance op basis van jouw cijfermatige analyses;
 • Ontwikkelen en verzorgen van de financiële (maand)rapportages;
 • Het bijdragen aan het verder verbeteren van de P&C-cyclus;
 • Verzorgen van belastingaangiftes;
 • Het bijdragen aan verschillende projecten zoals:
  • De herstructurering van de BV-structuren,
  • De implementatie van het nieuwe systeem (AFAS),
  • Digitalisering van de processen zoals de facturatie, P&C, Marap
  • Integreren nieuw bedrijf in de financiële administratie e.d.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

De ideale Financial Controller heeft de drive en capaciteiten om zich te bewegen in een dynamische groeiende omgeving.

 

 • Je beschikt over een diploma voor een financiële opleiding op WO/HBO-niveau (bedrijfseconomische studie);
 • Je hebt enige werkervaring in een soortgelijke functie of in een samenstel-/controlepraktijk binnen de Accountancy;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift;
 • Je woont op redelijke afstand van Hilversum.

 

Waar kom je te werken?

Dental Clinics is een organisatie die zich inzet voor complete mondzorg en de beste kwaliteit. Om dit te bereiken delen ze kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Je komt te werken op het hoofdkantoor van TopMondzorg in Hilversum, waar ze de Dental Clinics, TopOrtho en Proclin praktijken ondersteunen op het gebied van onder andere kwaliteit en finance en HR. Zo kunnen de behandelaren zich volledig richten op de zorg aan de patiënten. Je wordt onderdeel van een goed georganiseerd en hecht team, dat gericht is op samenwerken. De afdeling bestaat op dit moment uit twee teams van 6 Financieel Administratief Medewerkers en 4 Financial Controllers die beiden worden aangestuurd door een Teamleider.

 

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken op een modern en fris kantoor met leuke collega’s en binnen een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 95 tandarts- en orthodontiepraktijken.

De organisatie loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van tandheelkundige zorg.

Je krijgt de gelegenheid om mee te bouwen aan een groeiend organisatie.

 

 • Een zelfstandige en uitdagende functie, met veel ruimte om door te groeien;
 • De Vrijheid en flexibiliteit van een startup, met de stabiliteit van een doorontwikkelde MKB onderneming;
 • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Een salaris dat ligt tussen € 3.000,- en € 4.250,- afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Daarnaast kom je te werken op een kantoor dat van alle faciliteiten is voorzien. Er heerst een professionele maar collegiale sfeer van een bedrijf waar iedereen gezamenlijk de schouders eronder zet. Bij de inrichting van het kantoor is ook aan de ontspanning van medewerkers gedacht en er zijn regelmatig momenten voor teambuilding!

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kan je altijd een van onze Consultants contacten om meer informatie over de opdrachtgever of de vacature op te vragen.

 

Cooster finance professionals verzorgen de gehele werving en selectie voor deze vacature. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471