Cooster finance professionals

Onze jonge en snelgroeiende organisatie in Barneveld is op zoek naar een enthousiaste Consulent. Wil je een functie waarin je verantwoordelijkheid krijgt en het maximale uit jezelf kan halen? Lees dan snel verder!

Barneveld
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 30-11-2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, commerciële, gedreven en communicatief vaardige collega die verantwoordelijkheid neemt om zijn eigen business op te bouwen! Naast deze clichés zoeken wij vooral een collega die graag elk succes viert met een hapje en een drankje, met mooi weer het terras op gaat, goed tegen een geintje kan en oh ja, we hebben een collega die heel graag met je wilt darten. Ben jij nou geïnteresseerd om met onze collega een potje te darten? Of je eigen business op te bouwen? Dan horen we graag zo snel mogelijk van jou!

 

Als Consultant bij Cooster finance professionals ben je de schakel tussen werkzoekenden en bedrijven.

 

Wat ga je doen?

  • Je onderhoudt je eigen netwerk van kandidaten die je veelal zelf vindt. Dit doe je door middel van het schrijven van vacatures en het benaderen van nieuwe kandidaten via professionele vacature websites;
  • Je beheert de social media kanalen;
  • Je begeleidt klant en kandidaat van het begin van de wervingsfase tot aan de plaatsing. Om tot die plaatsing te komen treed je continu op als mediator tijdens onderhandelingen tussen alle partijen. Veelal lopen onze plaatsingen op basis van een detacheringsconstructie, in dat geval blijf je ook gedurende de plaatsingsperiode aanspreekpunt voor beide partijen.
  • Verder ontwikkel je relaties met je eigen klantenbestand en potentiele klanten, begrijpt de behoeftes van deze klanten en adviseert ze over kandidaten in de markt.

 

Wat verwachten wij van jou?

Als Consultant  heb je het lef en de drive om te werken in een stoere sector bij een jong recruitment bedrijf, waarin je als het ware je eigen onderneming runt. Wij houden dan ook van ondernemende types met een gezonde dosis humor.

 

Aanbod

Binnen Cooster finance professionals is veel ruimte voor eigen inbreng en je bepaalt dan ook volledig zelf hoe snel je groeit en uiteindelijk hoe succesvol je wordt. Uiteraard met alle steun en hulp van je collega’s. Het betreft een fulltime dienstbetrekking met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard met een passend, marktconform salaris  en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Nog steeds geïnteresseerd?

Graag ontvangen we jouw sollicitatie via sollicitatie@coosterfp.nl

Voor vragen en sollicitatie kun je contact opnemen met één van onze Consultants, bereikbaar via het telefoonnummer 033-4631471.  

Contact

Contact opnemen met Mirjam de Winter? Bel dan naar 033 - 463 14 71