Finance Manager

Wil jij als Finance Manager bijdragen aan de groei en optimalisatie van dit dynamische transportbedrijf?

Barneveld
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 14-02-2020

Ben jij een ondernemende specialist die alle Finance en HR processen op orde wil houden én meedenken met de organisatie als primaire insteek heeft? Dan komen we graag met jou in gesprek om te bepalen of jij het nieuwe MT-lid wordt voor dit familiebedrijf.

 

Hoe gaat je functie eruit zien?

Als Finance Manager ben je eindverantwoordelijk voor het gehele financiële spectrum van het bedrijf. Het betreft hier een nieuwe en uitdagende functie, dus je krijgt de mogelijkheid om je eigen functie in te richten.

Dit betekent dat je de gehele financiële huishouding en boekhouding verzorgt en ook de HR-processen onder je hoede hebt. Hierin word je ondersteund door externe specialisten.

Vanuit jouw expertise en inzicht stel je financiële analyses en rapportages op die de directie en de overige MT-leden ondersteunen in het besturen van het bedrijf.

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over investeringen, factoren die van invloed zijn op de beleidsbepaling en houdt nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten.

 

De volgende taken zijn onderdeel van jouw functie:

 • Het invulling geven aan gehele boekhouding, facturatie, debiteurenbeheer en salarisadministratie;
 • Opstellen van managementinformatie en dit overleggen in het MT;
 • Doorrekenen van offertes en investeringsvoorstellen;
 • Zorgdragen voor de fiscale aangiftes;
 • Contact hebben met externe partijen, zoals de accountant en verzekeraars;
 • Opstellen van periodieke rapportages en de jaarrekening.

 

Daarnaast zijn de volgende HR-taken onderdeel van jouw functie:

 • Coördineren en ontwikkelen van HR-beleid samen met de directie;
 • Inrichten HR-processen, zoals recruitment, opleidingenbeheer, verzuimbeheer, contractbeheer en personeelsdossiers;
 • Aanleveren mutaties voor de salarisadministratie, zoals overurenregistratie e.d.

 

Waar kom je te werken?

Van Kommer Transport is een derde generatie familiebedrijf en voortdurend in ontwikkeling. Gestart in 1956 met één open bakwagen is het bedrijf nu inmiddels uitgegroeid tot een internationaal gevestigde naam in de duurzame opslag/overslag en transport van bulkmaterieel.

Voor Van Kommer Transport is er voor elke klantvraag een oplossing, dit zit in het DNA van het bedrijf en dat merk je door het hele bedrijf heen.

 

Wat wordt er van de Finance Manager verwacht?

De perfecte Finance Manager voor Kommer is een doener met overzicht. Iemand met een commerciële instelling, maar die vooral als financieel geweten acteert.

 

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Bedrijfseconomie of Accountancy;
 • Gedegen ervaring in een brede finance functie;
 • Een pragmatische instelling en de rust om binnen hectiek het overzicht te bewaren;
 • Analytisch inzicht en met de kennis van pakketten en softwaresystemen om dit om te zetten in heldere en toepasbare rapportages;
 • Goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

 

Wat wordt er geboden?

Het betreft hier een nieuwe functie, dus krijg je de uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan de inrichting van je eigen rol. Je komt te werken binnen een internationaal opererend familiebedrijf. Binnen het bedrijf is ruimte voor gezelligheid, maar er wordt vooral samen gewerkt aan het vinden van de beste oplossing voor de vragen van klanten.

Hierin krijg je veel mogelijkheden tot eigen inbreng en tot het signaleren en oppakken van verbeterpunten.

De arbeidsvoorwaarden zijn zeker marktconform, met een brutosalaris van maximaal € 5.250,- afhankelijk van relevante ervaring, leeftijd en opleiding. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenvoorziening en opleidingsmogelijkheden.

 

Interesse? Reageer dan snel!

Graag ontvangen wij jouw CV vóór 14 februari via sollicitatie@coosterfp.nl. Cooster professionals begeleidt de werving- en selectieprocedure. Dit betekent dat wij jou begeleiden met alle gesprekken tot het moment dat het arbeidscontract bij onze opdrachtgever is getekend. Contactpersoon voor deze functie is Frans Vernooij, hij is te bereiken via 033-4631471.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471