Financial Controller Dental Clinics

Dit is de perfecte volgende stap voor een Accountant of Controleleider die zich in een verantwoordelijke functie verder wil ontwikkelen!

Hilversum
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 06-07-2019

Voor onze opdrachtgever in Hilversum, Dental Clinics, zijn wij op zoek naar een Financial Controller, voor de rol van Teamleider Control.

Dental Clinics is op zoek naar die Financial Controller, otewel Teamleider Control (FT) die zelfstandig, direct en indirect, verantwoordelijk is voor de ruim 85 vestigingen. Een sympathieke persoonlijkheid die het in zich heeft om het team van Financial/Business Controllers naar een hoger niveau te tillen.

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

Jij bent als Teamleider Control verantwoordelijkheid voor de Finance en Control van alle Dental Clinics praktijken. Daarnaast zorg jij samen met de Finance Manager voor de consolidatie en rapportage richting de holding. Jouw focus ligt hierbij op zowel Business Control als Financial Control. Je staat hierbij met jouw team in direct contact met de verschillende praktijkmanagers, die je ondersteunt met cijfers en sturingsinformatie om de praktijk beter te kunnen besturen en het rendement te kunnen verhogen. Je gaat hierin zelfstandig te werk, dus we zijn op zoek naar een ervaren Controller die snel kan schakelen.

 

Tegelijkertijd is het jouw taak om het team Control beter op de kaart te zetten binnen de organisatie, processen te verbeteren en het overzicht te bewaren. Je hebt een hands-on mentaliteit wanneer er bijgesprongen moet worden bij collega’s. Het liefst onderbouw jij alles wat je doet met cijfers en balansrapportages kennen voor jou geen geheimen. Je draait net zo snel een heldere analyse in elkaar van de maandelijkse trends en ontwikkelingen, als dat je je vastbijt in het verbeteren van de (werk)processen van jouw afdeling.

 

 • Verzorgen van de maandafsluiting en jaarafsluiting van jouw praktijken;
 • Het adviseren van de regio Praktijkmanagers en Manager Finance op basis van jouw cijfermatige analyses;
 • Ontwikkelen en verzorgen van de financiële (maand)rapportages, volgens IFRS en Dutch GAAP;
 • Consolidatie van rapportages in de holding;
 • Boeken van journaalposten ten behoeve van de maandafsluiting;
 • Controleren van liquiditeit;
 • Verzorgen van aangiftes Omzetbelasting en Vennootschapsbelasting;
 • Verantwoordelijk voor verschillende (tijdelijke) projecten.

 

Waar kom je te werken?

Dental Clinics is dé toonaangevende organisatie in de markt van complete mondzorg en tandheelkunde. Om dit te bereiken delen ze kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Jij komt te werken op het ultramoderne service center van TopMondzorg in Hilversum, waar ze de Dental Clinics, TopOrtho en Proclin praktijken ondersteunen op het gebied van onder andere kwaliteit en finance en HR. Zo kunnen de behandelaren zich volledig richten op de zorg aan de patiënten. Je wordt onderdeel van een goed georganiseerd en hecht team, dat gericht is op samenwerken.

De totale afdeling bestaat op dit moment uit een team Financieel Administratief Medewerkers en een team Control die allen rapporteren aan een Teamleider. Beide Teamleiders vallen rechtstreek onder de Manager Finance.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

De ideale Teamleider Control heeft de drive en capaciteiten om zich te bewegen in een dynamische groeiende omgeving.

 

 • Je beschikt minimaal over een diploma voor een financiële opleiding op HBO-niveau (Accountancy of Bedrijfseconomie);
 • Je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière en hebt tenminste drie jaar werkervaring in een soortgelijke controlfunctie of bijvoorbeeld in een controlepraktijk in de Accountancy;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels), in woord en geschrift;
 • Gedegen kennis van Excel is natuurlijk een vereiste, aanvullende kennis van Qlickview is een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont het liefst in de buurt van Hilversum.

 

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken op een modern en fris kantoor met leuke collega’s en binnen een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 85 tandarts- en orthodontiepraktijken.

De organisatie loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van tandheelkundige zorg.

Je krijgt de gelegenheid om mee te bouwen aan een groeiend organisatie.

 

 • Een zelfstandige en uitdagende functie, met veel ruimte om door te groeien;
 • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Jouw harde werk blijft niet onbeloond; je krijgt goede arbeidsvoorwaarden met een salaris dat ligt tussen € 4.000,- en € 5.000,- afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Daarnaast kom je te werken op een kantoor dat van alle faciliteiten is voorzien. Er wordt gezamenlijk geluncht aan een grote tafel, er is altijd vers fruit en goed gevulde pot snoep voor de liefhebber. Voor de ontspanningsmomenten is er zelfs een gamingstation en is er elk kwartaal een gezellige borrel!

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan voor 22 mei 2019 door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kan je altijd een van onze Consultant Frans Vernooij contacten om meer informatie over de opdrachtgever of de vacature op te vragen.

Cooster finance professionals verzorgen de gehele werving en selectie voor deze vacature. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471