Financial Controller Hilversum

Wil jij als Financial Controller werken voor een internationaal bedrijf en voor de holding inzicht geven in de cijfers van alle entiteiten? Dan is deze Financial Controller functie voor jou interessant en nodigen we je uit om te solliciteren!

Hilversum
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 26-10-2019

Wil jij als Financial Controller werken voor een internationaal bedrijf en voor de holding inzicht geven in de cijfers van alle entiteiten?
Dan is deze Financial Controller functie voor jou interessant en nodigen we je uit om te solliciteren!

Voor de holding van onze klant in Hilversum, zijn wij op zoek naar een Financial Controller.

 

Onze klant is op zoek naar een Financial Controller die vanuit de holding zelfstandig verantwoordelijk is voor meerdere bedrijven en landen en die het leuk vindt om gevraagd en ongevraagd de Directie te informeren en adviseren.

 

Waar kom je te werken?

Onze klant is een commerciële zorgorganisatie die in verschillende europese landen gericht is op het verzorgen van de beste kwaliteit in hun sector. Om dit te bereiken delen ze hun kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Je komt te werken op het hoofdkantoor van de organisatie in Hilversum, waar ze in Nederland de verschillende zorgpraktijken ondersteunen op het gebied van onder andere kwaliteit en finance en HR. Hier opereer jij op holding niveau in een team van twee controllers en schakel je direct met de directie en met de landenmanagers.

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

Jij hebt als Financial Controller de verantwoordelijkheid voor de Finance en Control van een aantal landen. Hierin werk je in een team van twee controllers en een Concern Controller. We zijn dus op zoek naar een teamplayer die snel kan schakelen en wil leren. Het team werkt hierin samen met een Administrateur voor de dagelijkse verwerking van gegevens.

De kennis van internationale regelgeving is voor dit team onontbeerlijk. Jullie rapporteren volgens IFRS en Dutch GAAP naar de buitenlandse aandeelhouders. Daarnaast analyseer en adviseer je de holding om de juiste beslissingen te kunnen nemen

 

 • Verzorgen van de consolidatie en maandafsluiting van jouw bedrijven/landen;
 • Het adviseren van de Directie op basis van jouw cijfermatige analyses;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de verbetering van het gebruik van de KPI’s met het doel om de prestaties van de bedrijven te verbeteren;
 • Verzorgen van de interne en externe rapportages binnen de holding en richting eigenaren, inclusief forecasts, opex/capex en andere financiële en business analyses;
 • Controleren van betalingen;
 • Betrokkenheid bij opstellen business cases, budgetvoorstellen en meerjaren-planningen;
 • Verantwoordelijk voor verschillende verbeterprojecten.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

De ideale Financial Controller heeft de drive en capaciteiten om zich te bewegen in een dynamische groeiende internationale omgeving. Daarom wordt commitment verwacht in deze rol.

 

 • Je beschikt over een diploma voor een financiële opleiding op Universitair of HBO+ niveau (bedrijfseconomische studie);
 • Je beschikt over ten minste vijf jaar werkervaring;
 • Hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels), vloeiend in woord en geschrift;
 • Gedegen kennis van Excel is een vereiste, aanvullende kennis van Qlickview is een pré;
 • Je bent het liefst fulltime beschikbaar en woont op maximaal 40 km van Hilversum.

 

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken op een modern en fris kantoor met leuke collega’s en binnen een jonge en vooruitstrevende internationale organisatie met bedrijven in vijf landen.

De organisatie loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van zorg.

Je krijgt de gelegenheid om mee te bouwen aan een groeiend organisatie.

 • Een zelfstandige en uitdagende functie, met veel ruimte om door te groeien;
 • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Jouw harde werk blijft niet onbeloond, je krijgt goede arbeidsvoorwaarden met een salaris dat licht tussen € 3.500,- en € 4.500,- afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Daarnaast kom je te werken op een kantoor dat van alle faciliteiten is voorzien. Er heerst een professionele maar collegiale sfeer van een bedrijf waar iedereen gezamenlijk de schouders eronder zet. Bij de inrichting van het kantoor is ook aan de ontspanning van medewerkers gedacht en er is regelmatig een gezellige borrel!

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kan je altijd een van onze Consultants contacten om meer informatie over de opdrachtgever of de vacature op te vragen.

Cooster finance professionals verzorgen de gehele werving en selectie voor deze vacature. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471