Financial Controller

De ideale rol voor de Controller die op het punt van zijn carrière staat dat hij/zij echt impact wil hebben op de business! Een ondernemende financial die mee kan in de dynamiek van dit bruisende media bedrijf. Geen 'turver' maar een 'out-of-the-box denker'.

Hilversum
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 07-08-2019

De ideale rol voor de Controller die op het punt van zijn carrière staat dat hij/zij echt impact wil hebben op de business! Een ondernemende financial die mee kan in de dynamiek van dit bruisende media bedrijf.
Geen 'turver' maar een 'out-of-the-box denker'.


Je bent een sparringpartner voor management en directie en zorgt voor de planning & control cyclus. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over performance vraagstukken. Daarnaast voorzie je het management van de juiste sturingsinformatie. 

Ook heb je een belangrijke rol bij de totstandkoming van businessplannen en de evaluatie van en sturing op de behaalde resultaten.

Wat ga je doen
Naast de volgende vaste werkzaamheden ben je in deze nieuwe rol als Controller ook nauw betrokken en verantwoordelijk voor diverse projecten die het bedrijf verder helpen te structureren en professionaliseren. Hierbij valt te denken aan vraagstukken o.g.v. ICT, HR, logistiek en juridische structuren en fiscaliteit.
Je komt te werken in een team van drie medewerkers en je rapporteert aan de Finance Director.

 • Je bent verantwoordelijk voor de maand-, kwartaal-, en jaarafsluiting;
 • Je bent verantwoordelijk voor de jaarrekeningcontrole;
 • Je verzorgt en bewaakt de management rapportages, analyses, forecasting & budget en de P&C cyclus; 
 • Je verzorgt de controle op het royalty’s proces;
 • Je bewaakt producties op rentabiliteit en realisatie;
 • Je verzorgt diverse marge-analyses voor de diverse productgroepen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de cashflow planning voor de korte-, middellange- en lange termijn;
 • Je ondersteunt het management daar waar nodig, ook qua ad hoc analyses en rapportages;
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies.

 

Onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een kleinschalig en creatief mediabedrijf in hartje Hilversum. Met ruim 25 collega's zijn zij in staat met elkaar grote media producties in binnen- en buitenland te produceren en te vermarkten.
Het bedrijf heeft de energie, creativiteit, flexibiliteit en ondernemerschap van een startup, maar is inmiddels door haar jarenlange ervaring een volwassen en serieuze partij voor de grote namen binnen de branche.

Wie ben jij?
Een authentiek persoon die weet wat hij wil. Iemand die altijd zijn eigen koers vaart en het lef heeft om ondernemerschap te tonen.
Om goed in deze functie te passen breng je het volgende mee:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar.
 • Je bent ambitieus, communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.

 

Het aanbod
Een interessante vaste functie, waarbij je jouw eigen job kan creëren en mee mag bouwen aan de verdere groei van dit mooie bedrijf.

 • Er wordt door onze opdrachtgever een aantrekkelijk en concurrerend beloningspakket
  aangeboden om een kandidaat van het juiste kaliber aan te trekken.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Naast het feit dat er hard wordt gewerkt, is er ook de vrijheid en flexibiliteit in werktijden.

 

Interesse? Reageer snel!
Pas jij bij een creatieve, licht chaotische en dynamische organisatie? Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl. Contactpersoon voor deze functie is Mirjam de Winter. Uiteraard staat hij je graag te woord voor meer informatie. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 033-4631471.

Cooster finance professionals verzorgt exclusief de gehele werving en selectie voor deze vacature. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor stellen wij je voor bij onze opdrachtgever, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

We laten je pas los bij dit mooie bedrijf als het contract getekend is en sluiten het traject af met een taart van de beste bakker uit de regio.

Contact

Contact opnemen met Mirjam de Winter? Bel dan naar 033 - 463 14 71