Financieel Administratief Medewerker Amersfoort (20-36uur)

Heb jij ervaring met verwerking van facturen en ben je per direct beschikbaar? Dan is deze leuke vacature in Amersfoort wat voor jou en ontvang ik graag je sollicitatie!

Amersfoort
Beschikbaarheid 24-40 Reageren tot 21-09-2019

De afdeling financiële administratie kijkt uit naar een nieuwe collega. Van harte welkom om jouw kennis en ervaring te delen met dit gedreven team!

Ze zoeken per direct iemand voor de functie Financieel Administratief Medewerker die zich in eerste instantie voornamelijk bezig houdt met Crediteurenadministratie.

In de rol van financieel administratief medewerker houd je je bezig met het verzamelen, controleren en verwerken van gegevens. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van de afdeling Financiële Administratie die uit 7 personen bestaat. Je assisteert bij meerdere aspecten van de financiële administratie, zoals het coderen van inkoopfacturen en kas- en bankmutaties. Je gaat aan de slag op het hoofdkantoor van deze zorgorganisatie in Amersfoort.

Onze klant is specialist in de geestelijke gezondheidszorg en biedt behandeling, specialistische begeleiding thuis en hulp op locaties voor begeleid wonen. Zij in een gedegen aanpak van de problematiek van cliënten in kleine stapjes. Zij doen hun werk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wie ben jij?
Voor deze functie zoeken wij een integere kandidaat die secuur en precies te werk gaat en op een juiste manier met vertrouwelijke informatie omgaat. Je bent een enthousiaste en gedreven persoon die gericht is op samenwerking, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Uiteraard ben je cijfermatig sterk.
Verder verwachten wij:

  • Een afgeronde opleiding op mbo-niveau (voorkeur richting financieel/administratief) of ruime ervaring in het vakgebied;
  • Je hebt ervaring met diverse soorten softwareprogramma’s, bij voorkeur met Exact, ProActive, Microsoft Office;
  • Je bent secuur in je werk en hebt oog voor details;
  • Je bent dienstverlenend ingesteld.

 

Wat bieden wij jou?
Naast inhoudelijke uitdaging en afwisselend werk biedt deze functie uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Zorg (fwg 3.0, functiegroep 30, min. €1660,- en max. €2471,-). Zij bieden je een boeiende en afwisselende baan in een enthousiast team. Daarnaast biedt deze werkgever een flexibel secundair arbeidsvoorwaardenpakket dat kan worden afgestemd op jouw wensen. Zo krijg je krijgt bij deze werkgever volop de ruimte om jezelf met studie, training en coaching te ontwikkelen.

 

Solliciteren?

Cooster finance professionals verzorgt de eerste selectie voor deze functie.
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie via sollicitatie@coosterfp.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met een van onze Consultants via 033 – 4631471.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471