Financieel Controller Hilversum

Ben jij in staat om te helpen om het team van Financial Controllers naar een nieuw niveau te tillen. Wil jij jouw kennis overdragen op je collega’s en werken aan verbetering van de processen rondom de P&C-cyclus? Dan is dit een interessante functie voor jou en nodigen we je uit om te solliciteren!

Hilversum
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 27-04-2019

Voor onze klant in Hilversum, Dental Clinics, zijn wij op zoek naar een Financial Controller.

Dental Clinics is op zoek naar een Financial Controller (FT) die zelfstandig verantwoordelijk is voor meerdere vestigingen en die het in zich heeft om in de toekomst als Teamleider, het team van Financial Controllers naar een hoger niveau te tillen.

 

Waar kom je te werken?

Dental Clinics is een organisatie die zich inzet voor complete mondzorg en de beste kwaliteit. Om dit te bereiken delen ze kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Je komt te werken op het service center van TopMondzorg in Hilversum, waar ze de Dental Clinics, TopOrtho en Proclin praktijken ondersteunen op het gebied van onder andere kwaliteit en finance en HR. Zo kunnen de behandelaren zich volledig richten op de zorg aan de patiënten. Je wordt onderdeel van een goed georganiseerd en hecht team, dat gericht is op samenwerken. De afdeling bestaat op dit moment uit een team van 6 Financieel Administratief Medewerkers en 4 Financial Controllers die allen rapporteren aan de Manager Finance.

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

Jij krijgt als Financial Controller de verantwoordelijkheid voor de Finance en Control van meerdere vestigingen. Hierin ga je zelfstandig te werk, dus we zijn op zoek naar een ervaren collega die snel kan schakelen. Tegelijkertijd ben je in staat om het overzicht te bewaren en heb je een hands-on mentaliteit wanneer er bijgesprongen moet worden bij collega’s. Het liefst onderbouw jij alles wat je doet met cijfers en balansrapportages kennen voor jou geen geheimen. Je draait net zo snel een heldere analyse in elkaar van de maandelijkse trends en ontwikkelingen, als dat je je vastbijt in het verbeteren van de (werk)processen van jouw afdeling. 

 • Verzorgen van de maandafsluiting van jouw praktijken;
 • Het adviseren van de regio Praktijkmanagers en Manager Finance op basis van jouw cijfermatige analyses;
 • Boeken van journaalposten ten behoeve van de maandafsluiting;
 • Ontwikkelen en verzorgen van de financiële (maand)rapportages;
 • Controleren van betalingen;
 • Verzorgen van aangiftes Vennootschapsbelasting;
 • Verantwoordelijk voor verschillende (tijdelijke) projecten.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

De ideale Financial Controller heeft de drive en capaciteiten om zich te bewegen in een dynamische groeiende omgeving. Daarom is fulltime beschikbaarheid essentieel en wordt deze commitment verwacht in deze rol. 

 • Je beschikt over een diploma voor een financiële opleiding op HBO-niveau (bedrijfseconomische studie);
 • Je bent toe aan een tweede stap in jouw carrière en hebt tenminste drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie of in een samenstelpraktijk/accountancy
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels), in woord en geschrift;
 • Gedegen kennis van Excel is een vereiste, aanvullende kennis van Qlickview is een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont op maximaal 30 km van Hilversum
 • Ervaring in gezondheidszorg is een pré,

 

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken op een modern en fris kantoor met leuke collega’s en binnen een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 85 tandarts- en orthodontiepraktijken. De organisatie loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van tandheelkundige zorg. Je krijgt de gelegenheid om mee te bouwen aan een groeiend organisatie. 

 • Een zelfstandige en uitdagende functie, met veel ruimte om door te groeien;
 • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Jouw harde werk blijft niet onbeloond; je krijgt goede arbeidsvoorwaarden met een salaris dat licht tussen € 3.500,- en € 4.850,- afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Daarnaast kom je te werken op een kantoor dat van alle faciliteiten is voorzien. Er wordt gezamenlijk geluncht aan een grote tafel, er is altijd vers fuit en er staat altijd een gevulde pot met snoepjes. Voor de ontspanningsmomenten is er zelfs een gamingstation en is er elk kwartaal een gezellige borrel!

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kan je altijd een van onze Consultants contacten om meer informatie over de opdrachtgever of de vacature op te vragen.

Cooster finance professionals verzorgt exclusief de gehele werving en selectie voor deze vacature van Dental Clinics. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471