Financieel Medewerker Crediteurenadministratie

Wil jij als beginnend professional alles leren van het facturatieproces van deze complexe internationale organisatie? Reageer dan snel op deze vacature!

Nijkerk
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 31-10-2019

In deze functie van Financieel Medewerker crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden omtrent een juiste en volledige facturatie van alle leveringen van goederen en diensten van de Nederlandse en Belgische divisies. Je bent hierbij het belangrijkste aanspreekpunt voor jouw collega’s van logistiek en de klanten.

Een veelzijdige administratieve functie die verder gaat dan alleen facturen boeken. Zo controleer en analyseer je alle input van de logistieke afdeling. Je controleert de ritverslagen en kijkt bijvoorbeeld of alle vervoersdocumenten wel in orde zijn. Daarnaast houd je de voorraden in het systeem bij.

Een unieke functie aangezien je jezelf vanuit een startersfunctie goed kan ontwikkelen binnen het finance team. Het ligt bijvoorbeeld voor de hand dat je op termijn doorgroeit naar een functie binnen Control.

 

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt en coördineert zelfstandig de hele facturatie;
  • Je signaleert fouten in het proces en volgt deze op;
  • Je maakt creditnota’s op basis van goedgekeurde aanvragen en ziet toe op de juiste autorisaties;
  • Je sluit dagelijks de eindvoorraad van de trucks;
  • Je ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluiting, waarbij de nadruk ligt op invoicing en aansluiten van de logistieke- en financiële systemen met de daarbij behorende voorraden;
  • Je ondersteunt de afdeling met andere voorkomende administratieve werkzaamheden.

 

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een leuke, sociaal vaardige college met een kritische en controlerende blik op het werk.

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding (boekhouden/ bedrijfsadministratie);
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

 

Aanbod

Een uitdagende, vaste functie binnen een dynamisch en internationale organisatie. Een organisatie die groei en ontwikkeling enorm stimuleert. Je wordt onderdeel van een sociaal en hecht team.
De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen €2.000.- en €2.300,- bruto per maand.

 

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende organisatie in de regio Nijkerk. Zij bieden producten en services om hun klanten in de gekozen markten te voorzien in energieoplossingen. Ondanks dat het bedrijf onder een internationale beursgenoteerde holding valt, kenmerkt de cultuur zich als transparant, no-nonsens met de typische Hollandse nuchterheid.

 

Reageren?
Cooster office professionals verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie. Wij begeleiden jou als kandidaat het hele selectietraject tot en met jouw handtekening onder het arbeidscontract bij onze opdrachtgever staat.
Graag ontvangen we voor 1 november jouw cv met motivatie via e-mail: sollicitatie@coosterfp.nl.
Voor informatie kan je contact opnemen met Mirjam de Winter (06 – 53313164). Een antecedentenonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.
Desgewenst blijft je reactie, tot en met het eerste oriënterende gesprek met ons, anoniem voor onze opdrachtgever.

Contact

Contact opnemen met Mirjam de Winter? Bel dan naar 033 - 463 14 71