Interim Hoofd Administratie (ingevuld)

Voor onze dynamische klant in Friesland zoeken wij een Interim Hoofd Administratie die de afdeling draaiende houdt en gelijk wat verbeterd!

Drachten
Beschikbaarheid 28-40 Reageren tot 12-06-2019

Onze klant is een ambitieuze, betrouwbare productieorganisatie. Zij werken aan de beste kwaliteit, in een dynamische omgeving. Dit vraagt om ambitieuze en proactieve medewerkers.

 

Interim Hoofd Administratie

28-40 uur 

 

Wat ga je doen?

Als Manager Accounting ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren-, debiteuren- en grootboek)  voor verschillende onderdelen van dit bedrijf. Naast het aansturen en coachen van het team (2 FTE) ben je verantwoordelijk voor, het bewaken, borgen en optimaliseren van de processen en het zorgdragen van managementrapportages. Je stelt jaarrekeningen op en neemt deel aan verbeterprojecten. Je weet de juiste prioriteiten te stellen in de dagelijkse hectiek en je helpt de organisatie, in het continue verbeterproces, de volgende verbeterstap te maken.  Binnen de organisatie ben je dé vraagbaak voor collega’s van de afdelingen bij financiële vragen.

 

Taken:

  • Draagt zorg voor algehele bewaking van de administratie, signaleert afwijkingen ten opzichte van het budget en neemt hierop actie ter bijstelling
  • Zorgt aan het eind van de periode voor onderlinge afstemming tussen de diverse deeladministraties
  • Zorgt voor een betrouwbare inrichting van de administratie en administratieve processen en optimaliseert deze continue om de efficiency in de verwerking van transacties te verhogen
  • Is verantwoordelijk voor het opstellen en vullen van in- en externe rapportages w.o. management rapportage, BTW en CBS-rapportages
  • Geeft leiding aan medewerkers van de administratie (crediteuren, debiteuren en grootboek)
  • Coördineert de maand-, jaarafsluiting en de jaareinde audit van organisatie
  • Diverse projecten (procesverbeteringen) in samenwerking met andere afdelingen (w.o. sales, logistiek, productie, inkoop etc)

 

Wie ben jij?

Binnen onze leuke, maar hectische organisatie houd je je hoofd koel en weet je de juiste prioriteiten te stellen en ben je in staat uit te zoomen. Je hebt snel inzicht in de interne processen.  

Bij voorkeur heb je enige leidinggevende ervaring en je bent dan ook in staat samen met je team de verbeterstappen te nemen. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, werk je accuraat en ben je pro-actief.

Je hebt een HBO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld richting accountancy , bedrijfseconomie of SPD.

 

Je bent woonachtig binnen redelijke afstand van de standplaats Drachten.

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kan je altijd een van onze Consultants contacten om meer informatie over de opdrachtgever of de vacature op te vragen.

 

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471