Interim Verzuim Specialist (ingevuld)

Verzuimspecialist (Interim, 24 uur). Heb jij uitgebreide kennis van Verzuimbeheersing, Ben je in staat om beleid te bepalen en het proces in te richten voordat de nieuwe vaste medewerker begint. Dan is dit project wellicht jou passende uitdaging voor de komende periode!

Barneveld
Beschikbaarheid 24 Reageren tot 31-01-2019

Wat ga je doen in de functie Verzuim Specialist?

In de functie Verzuim Specialist ben je verantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van (ziekte)verzuim en arbeidsongeschiktheid. Je begeleidt zieke medewerkers en richt je op het beperken van schadelast rond verzuim en arbeidsongeschiktheid. Je stimuleert alle partijen om in het proces proactief mee te werken. Je hebt dan ook veelvuldig contact met medewerkers en managers. Dit betekent in de praktijk dat je veelvuldig met de medewerker en manager in gesprek gaat om de situatie te bespreken en een plan van aanpak te maken. Verder zullen de werkzaamheden o.a. bestaan uit:

  • Aannemen van ziek- en herstelmeldingen;
  • Adviseren van managers rond een casus;
  • Het werkgeversdeel van het re-integratiedossier beheren en onderhouden aan de hand van de Wet verbetering poortwachter;
  • Zelfstandig voeren van bezwaar- en beroepsprocedures tegen bijvoorbeeld het UWV;
  • Interventies opstarten, de voortgang bewaken en nadien evalueert;
  • Begeleiden van arbeidsongeschikte medewerkers en hen adviseren en informeren over de (financiële) gevolgen van het ziekteverzuim;

 

Wat wordt er van jou verwacht?

We zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid die met zowel de medewerker als de interne organisatie goed kan schakelen. Oftewel iemand die zowel de menselijke kant als het organisatiebelang ziet. Natuurlijk is het essentieel dat je uitgebreide kennis en ervaring met preventie en verzuim hebt. Daarnaast beschik jij over:

  • Je bent communicatief sterk;
  • Je bent proactief, assertief, creatief en flexibel;
  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting HRM of casemanagement (CROV).

 

Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Bij interesse ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief graag via sollicitatie@coosterfp.nl. Cooster finance professionals begeleidt jou gedurende de hele sollicitatieprocedure tot het moment dat je jouw handtekening onder het contract van onze opdrachtgever zet. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar, via telefoonnummer 033 - 463 14 71.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471