Junior Business Analist

Ben jij financial die gek is op data en het analyseren en opstellen van rapporten? Dan is dit een interessante functie voor jou!

Maarssen
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 21-02-2020

Ben jij een Junior Business Analist met gevoel voor Finance? Dan is dit een interessante functie voor jou! In deze functie wordt je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de monitoring en analyse van de data die inzichten geven in de resultaten van het bedrijf en van de partners.

 

Op basis van deze analyses en berekeningen worden de afrekeningen met de partners samengesteld. Hierbij treedt het team niet alleen op als de brains, maar ook als consultant en adviseur naar zowel de organisatie als de externe partners.

Als Junior Business Analist ben je binnen het team vooral degene die data omzet naar analyses en rapporten opstelt over resultaten en marge verrekeningen. Waar nodig kom je met voorstellen om processen aan te passen en kom je met ideeën om analyses te verbeteren.

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

  • Wekelijks opstellen van schitterende dashboards op basis van alle data die binnen de organisatie beschikbaar is;
  • Analyseren en administratief verwerken van in- en uitgaande commissie stromen;
  • Creëren van output om de afrekeningen met de partners op te stellen en indien gewenst adviseren op basis van deze overzichten;
  • Zorgen voor secure en correcte afhandeling van marge verrekeningen richting partners;
  • Verwerken van de resultaten in de systemen.

 

Wie past perfect binnen deze functie?

De ideale kandidaat voor deze uitdagende functie is een junior financieel professional met enige ervaring op vergelijkbaar niveau binnen een commerciële organisatie.

Daarnaast beschik je minimaal HBO werk- en denkniveau. Je bent een ster op het gebied van analyse van cijfers en beschikt over affiniteit met tooling en analyse systemen.

Natuurlijk is goede kennis van tooling als Excel onontbeerlijk.

 

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een zakelijke dienstverlener in de retailbranche in het midden van het land. Zij leveren slimme systemen die hun klanten de mogelijkheid geeft om hun processen te stroomlijnen en inkoopvoordelen te behalen.

 

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken in een ambitieuze commerciële organisatie en in een jong team met specialisten. Indien je beschikt over de capaciteiten en interesse bestaat de kans om door te groeien naar een volledige Teamleidersfunctie. Daarnaast kom je te werken in een zeer open en informele werkomgeving. Deze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en goed verzorgd.

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kun je voor vragen ook direct bellen naar Frans Vernooij op 06-10335889.

Wie is Cooster finance professionals? Wij verzorgen de eerste selectie voor de vacature Junior Business Analist. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bepalen wij samen of er een match is. Het eerste en tweede gesprek plannen wij voor jou in. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471