Junior Salarisadministrateur

Jij bent als Salarisadministrateur de Specialist binnen de organisatie op het gebied van salarissen en CAO's. Een key-positie binnen het financiƫle team en aanspreekpunt voor alle vragen op salarisgebied van medewerkers en collega's. Wil jij dit worden?

Barneveld
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 18-05-2019

Wat ga je doen?

Als Salarisadministrateur is de gehele salarisadministratie is jouw verantwoordelijkheid. Dus jij zorgt ervoor dat de salarissen van alle medewerkers tijdig worden betaald. Dit klinkt als een gemakkelijke job, maar vergis je niet. Dit bedrijf heeft te maken met een groot aantal verloningen en veel mutaties.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen en werk je vanuit een team met ervaren specialisten. Als je nieuw bent in het vak kun je dus ook goed van je collega's leren!

In de geautomatiseerde systemen richt de salarisadministrateur zelfstandig de projecten in, zodat alle uren geboekt kunnen worden. Je bent het aanspreekpunt voor de afdeling en sparringpartner voor de directie betreffende de inrichting en toepassing van de verschillende CAO's. Hierbij initieer je doorlopend verbeteringen om dit proces verder te optimaliseren en te automatiseren.

 • Zelfstandig verwerken van gegevens met betrekking tot salarissen en uitkeringen;
 • Verzamelen, controleren en verwerken van (bruto)salarisgegevens;
 • Bijhouden van vaste salaris- en inhoudingsgegevens;
 • Controleren van de uitgevoerde salarisruns op volledigheid en juistheid, uitvoeren van correcties en zorgen voor betaalbaarstelling van salarissen/uitkeringen;
 • Samenstellen respectievelijk verifiëren van (wettelijk) voorgeschreven overzichten en aangiften;
 • Voeren van verlof- verzuim- en pensioenadministratie;
 • Beantwoorden van vragen van medewerkers;
 • Het signaleren van veranderde wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie, verzuim-, verlof- en pensioenregelingen en hierop inspelen;
 • Opstellen van diverse rapportages in Excel;
 • Verbeteren, inrichten en automatiseren van processen.

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • De best passende Salarisadministrateur is minimaal in bezit van een PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie) diploma, maar een junior die bereid is hiervoor te leren wordt ook in de procedure meegenomen;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en het liefst woonachtig in de regio Barneveld.

 

Wat heeft deze baan jou te bieden?

Een veelzijdige, vaste baan met ruimte voor eigen inbreng en verbreding van de functie. Je komt te werken in een team van 10 finance collega’s die zich zichzelf omschrijven als: nuchter, gedreven en altijd in voor een geintje.
Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. De salarisindicatie bedraagt tussen €2.600,- en €3.500,- bruto op fulltime basis.


Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een sterk groeiend MKB bedrijf, actief in de dienstverlening. Het is een dynamisch bedrijf, met 130 enthousiaste medewerkers en het is gevestigd in Barneveld.

Natuurlijk gaan we je verder alles over het bedrijf vertellen wanneer je bij ons op gesprek komt.

 

Interesse gewekt? Reageer dan snel!

Cooster finance professionals verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Wij begeleiden jou met de sollicitatieprocedure tot en met het moment dat je jouw handtekening onder het arbeidscontract van de opdrachtgever zet.
Wij nodigen je van harte uit te solliciteren via sollicitatie@coosterfp.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met één van onze Consultants via het telefoonnummer 033 - 46 31 471.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471