Manager Accountants- en Advieskantoor

Wanneer ga jij als Accountant eens aan het roer staan?

Barneveld
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 28-12-2018

Heb je al langer de wens om partner te worden en aan het roer te staan van meerdere kantoren? Je herkent in jezelf dat je de management capaciteiten hebt om te leiden, maar wilt de financiële stap niet nemen of het past tot nu toe niet in je leven. Dit is je kans, want bij dit kantoor is instappen een optie, zeker geen verplichting en Work-Life balance staat hoog in het vaandel.

 

Wat ga je doen als Manager Accountants- en Advieskantoor?

Het belangrijkste speerpunt voor deze rol is om in de organisatie de reeds ingezette professionaliseringsslag verder te begeleiden. De kantoren zijn inmiddels in een nieuwe groeifase beland, waardoor er behoefte is aan een echte leider. Als Manager Accountants- en Advieskantoor ben je de motor van de organisatie. Je bent de vertrouwenspersoon die de relatiebeheerders aanstuurt, de opdrachten inventariseert en ontwikkelt.

 • Je staat de klanten van het kantoor bij in hun structurering, organisatie en groei;
 • Als manager van de twee kantoren sta je in voor het financieel en budgettair beheer;
 • Je managet een team van 20 junior en senior accountants en fiscalisten en draagt toe aan hun ontwikkeling, waarbij jouw input en enthousiasme een bron van prestatievermogen zijn;
 • Je bent de technische referent en superviseert de dossiers, je bent de raadgever voor de klanten en zorgt ervoor dat de kwaliteit van dienstverlening en de normen van het beroep gerespecteerd blijven. 

 

Wie ben je, Wat wordt er van jou verwacht?

Een ervaren Accountant (AA/RA), een vaktechnisch specialist met een goede adviesvaardigheid. Iemand die gericht is op de toekomst, een echte leider die ook soms impopulair durft te zijn. Een leider die gewend is structuur aan te brengen, werkprocessen in te richten en te sturen op resultaat, maar daarbij niet het menselijk aspect uit het oog verliest.

 • Je bent in het bezit van een Universitair of Bachelor diploma in een economische richting en je kunt terugblikken op een degelijke ervaring binnen de wereld van accountancy,
 • Sterk analytisch inzicht gecombineerd met een breed inzicht in de verschillende aspecten van het ondernemerschap stellen je in staat om een meerwaarde te vormen bij het adviseren van de klanten,
 • Je begrijpt de Veluwse mentaliteit en cultuur en beweegt je daar makkelijk binnen.

 

Wat heeft deze functie jou te bieden?

Onze klant is Accountants- en Advieskantoor Jonker Fieret. Ze hebben ervoor gekozen om meerwaarde te leveren aan hun klanten vanuit advies en hun controleplichtige klanten extern te laten controleren. Dit geeft hun medewerkers tevens de mogelijkheid om sneller door te groeien vanuit samenstel richting advies.

Een unieke functie met de volgende elementen:

 • Management/Directie functie met mogelijkheid tot (direct)participeren;
 • Work-life balance vindt dit kantoor belangrijk omdat je alleen dan optimaal kunt presteren;
 • Mogelijkheid om 32 uur per week te werken;
 • Interessant advieswerk met name binnen het MKB (zakelijke dienstverlening en industrie);
 • Een meer dan bovengemiddelde beloning.

 

Hebben we je interesse gewekt, reageer dan snel!

Cooster finance professionals verzorgt exclusief de werving en selectie voor deze functie. Dit betekent dat wij jou begeleiden in het gehele sollicitatieproces, van interview tot en met het moment dat je jouw contract tekent. Een assessment en referentiecheck zijn onderdeel van het selectieproces.

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie via sollicitatie@coosterfp.nl. Voor vragen of direct een Linkedin verzoek mag je contact opnemen met Mirjam de Winter (033 – 4631 471).

Contact

Contact opnemen met Mirjam de Winter? Bel dan naar 033 - 463 14 71