Manager Finance Benegas (ingevuld)

Ben jij een ervaren Finance Manager en toe aan een nieuwe uitdaging binnen een dynamische internationale beursgenoteerde organisatie? Lees dan snel verder!

Putten
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 17-05-2019

Ben jij een ervaren Manager Finance en toe aan een nieuwe uitdaging binnen een dynamische internationale beursgenoteerde organisatie? Ben jij te omschrijven als een nuchtere, nieuwsgierige en pro-actieve Manager Finance? Ben jij iemand die graag meedenkt met jouw collega’s en zie je waar er eventuele veranderingen nodig zijn? Lees dan snel verder!

Gezien de ambitieuze plannen voor groei en ontwikkeling is dit een interessante rol voor een ervaren Manager Finance. De ideale kandidaat heeft dan ook de drive om mee te denken en is in staat om zelfstandig door de diverse processen heen te kijken en hiervoor verbetervoorstellen te initiëren.

In deze functie van Manager Finance ben je als meewerkend voorman verantwoordelijk voor het vlekkeloos laten verlopen van de financiële administratie voor de drie BV’s in Nederland en België. Het betreft een uitvoerende functie, waarbij je een prominente rol speelt op het gebied van de maandelijkse afsluitingen, de samenwerking met de andere afdelingen en het optimaliseren van de administratieve processen. Je rapporteert direct aan de Financieel Directeur.

 

Wat ga je doen!

 • Zorgdragen van een tijdige en betrouwbare financiële maandafsluiting waaronder het beheer van de balansrekeningen, overheadkosten, analyse en verantwoording;
 • Maandelijkse reconciliatie van de balans en V&W rekening en het opstellen van de bijbehorende balansdossiers;
 • Verzorgen van de fiscale aangiften in NL, BE & DE en bewaken van het fiscale raamwerk;
 • Verzorgen CBS- en andere rapportages;
 • Verantwoordelijk voor de asset & capex administratie;
 • Handhaving van de kwaliteitsnormen en procedures op de afdeling administratie;
 • Ondersteunen bij het opstellen van de statutaire jaarrekeningen en onderhouden contacten met interne en externe accountants;
 • Het mogelijk maken van een effectieve en efficiënte samenwerking met de andere afdelingen;
 • Ondersteunen bij het forecast en budgetteringsproces.

 

Wie ben jij?

Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding/HOFAM en je hebt relevante werkervaring opgedaan als Manager Finance. Je bent gewend met strakke deadlines te werken en hebt het doorzettingsvermogen om ook in moeilijke situaties resultaten te bereiken. Verder heb je ervaring in het maandelijkse afsluitproces, opstellen van balansdossiers, verzorgen van fiscale aangiften en het optimaliseren van administratieve processen. Je hebt een uitstekende kennis van Excel en je spreekt de Engelse taal goed. Je bent accuraat en hebt overzicht over de activiteiten en systemen. Verder beschik je over de volgende persoonlijke eigenschappen: constructief, nieuwsgierig, communicatief, down to earth en vasthoudend.

 

Wat heeft deze functie jou te bieden?

 • Een veelzijdige functie bij een sterk groeiende organisatie;
 • Ondanks dat het bedrijf onder een internationale beursgenoteerde holding valt, kenmerkt de cultuur zich als transparant, no-nonsense met de typische Hollandse nuchterheid;
 • Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

 

Waar kom je te werken

Onze opdrachtgever Benegas is onderdeel van DCC Nederland B.V., wat deel uitmaakt van het Ierse DCC Energy Limited. Benegas is specialist op het gebied van vloeibaar gas geleverd in bulktanks, gasflessen en LPG-autogas in Nederland, België en Duitsland. Verder is Benegas een belangrijke producent van drijfgassen voor de Aerosolindustrie in Noord-West Europa en daarbuiten. Benegas is een LPG-depot vallend onder de hoogste risicocategorie van BRZO 2015, wat het een bijzondere en interessante locatie maakt om bij te werken. Benegas heeft ongeveer 60 man aan personeel in dienst.

 

Hebben we je interesse gewekt?

Cooster office professionals verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie. Wij begeleiden jou als kandidaat het hele selectietraject tot en met jouw handtekening onder het arbeidscontract bij onze opdrachtgever staat.
Graag ontvangen we voor 28 februari jouw cv met motivatie via e-mail: sollicitatie@coosterprof.nl.
Voor informatie kan je contact opnemen met Mirjam de Winter (06 – 53313164). Een antecedentenonderzoek en  persoonlijkheidsanalyse gericht op gedrag en communicatie maakt onderdeel uit van de procedure. 
Desgewenst blijft je reactie, tot en met het eerste oriënterende gesprek met ons, anoniem voor onze opdrachtgever.

Contact

Contact opnemen met Mirjam de Winter? Bel dan naar 033 - 463 14 71