Manager Salarisadministratie (Vervuld)

Jij bent als Manager Salarisadministratie een vraagbaak voor jouw afdeling en de organisatie op het gebied van salarissen en CAO's. Een key-positie binnen het backoffice en aanspreekpunt voor alle vragen op salarisgebied van medewerkers en collega's.

Barneveld
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 26-01-2019

Jij bent als Manager Salarisadministratie de vraagbaak voor jouw afdeling en de organisatie op het gebied van salarissen en CAO's. Een key-positie binnen het backoffice en aanspreekpunt voor alle vragen op salarisgebied van medewerkers en collega's.

Wat ga de Manager Salarisadministratie doen?

Het team salaris- en personeelsadministratie is verantwoordelijk voor de verwerking van alle administraties van een grote diversiteit aan opdrachtgevers.

Als Senior Salarisadministrateur is de gehele salarisadministratie is jouw verantwoordelijkheid. Dus jij zorgt ervoor dat de salarisadministraties van alle opdrachtgevers tijdig worden verwerkt en betaald. Dit klinkt als een gemakkelijke job, maar vergis je niet. Dit bedrijf heeft te maken met een groot aantal verloningen, verschillende cao’s en veel mutaties.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen en krijg je voor het uitvoerende gedeelte veel ondersteuning van het team salaris- en personeelsadministratie van 8 personen.

In het ERP-pakket richt de Manager Salarisadministratie zelfstandig nieuwe opdrachtgevers in, zodat alle mutaties en uren geboekt kunnen worden. Je bent het aanspreekpunt voor de afdeling en sparringpartner voor accountmanagers betreffende de inrichting en toepassing van de verschillende CAO's. Hierbij initieer je doorlopend verbeteringen om dit proces verder te optimaliseren en te automatiseren.

 • Verbeteren, inrichten en automatiseren van processen van de salarisadministratie.
 • Controleren van de uitgevoerde salarisruns op volledigheid en juistheid, uitvoeren van correcties en zorgen voor betaalbaarstelling van salarissen/uitkeringen;
 • Zelfstandig verwerken van gegevens met betrekking tot salarissen en uitkeringen;
 • Verzamelen, controleren en verwerken van (bruto)salarisgegevens;
 • Bijhouden van vaste salaris- en inhoudingsgegevens;
 • Samenstellen respectievelijk verifiëren van (wettelijk) voorgeschreven overzichten en aangiften;
 • Voeren van verlof- verzuim- en pensioenadministratie;
 • Beantwoorden van vragen van opdrachtgevers en collega’s;
 • Het signaleren van veranderde wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie, verzuim-, verlof- en pensioenregelingen en hierop inspelen.

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Een geschikte Senior Salarisadministrateur is minimaal in bezit van een PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie) of VPS-diploma;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een salarisadministratie functie, het liefst in een organisatie met verschillende cao’s;
 • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar en het liefst woonachtig binnen een half uur van Barneveld.

 

Aanbod

Een veelzijdige, vaste baan met ruimte voor groei en ontwikkeling binnen de organisatie. Je komt te werken in een team van 10 collega’s die zich zichzelf omschrijven als: nuchter, gedreven en altijd in voor een geintje.
Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. De salarisindicatie bedraagt tussen €2.850,- en €4.500,- bruto op fulltime basis.


Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een sterk groeiend MKB-bedrijf, actief in de dienstverlening. Binnen het bedrijf heerst een platte en open cultuur, waarin mensen met respect worden behandeld en waar je jezelf mag zijn. Het bedrijf is gevestigd in Barneveld.

 

Solliciteren 

Cooster finance professionals verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Wij begeleiden jou met de sollicitatieprocedure tot en met het moment dat je jouw handtekening onder het arbeidscontract van de opdrachtgever zet.
Wij nodigen je van harte uit te solliciteren via sollicitatie@coosterfp.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met één van onze Consultants via het telefoonnummer 033 - 46 31 471.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471