Medewerker Zorgadministratie Amersfoort

Wil jij vanuit jou inzet bijdragen aan de zorg voor de cliƫnten van deze organisatie. Ben je verantwoordelijk, accuraat en initiatiefrijk? Dan is deze zorgorganisatie op zoek naar jou!

Amersfoort
Beschikbaarheid 32-36 Reageren tot 01-05-2019

Als Medewerker Zorgadministratie ben je verantwoordelijk voor de juiste facturering van alle opbrengsten en beheer je het proces van de binnenkomende betalingen.

Wat zijn je taken als Medewerker Zorgadministratie?

De belangrijkste taak van jou en je team is dat het proces van facturatie en incasso vlekkeloos verloopt.

Hiervoor heb je natuurlijk contact met de klanten van de organisatie, dit zijn veelal gemeenten. Daarnaast onderhoud je ook goed contact met andere interne afdelingen om ervoor te zorgen dat wat gefactureerd wordt correct is.

Je richt je vooral op de volgende deelgebieden:

  • Je verzorgt het debiteurenbeheer voor de gehele organisatie
  • Bewaakt de voortgang van het proces
  • Beheert klantgegeven en contractgegevens in CURA
  • Financieel administratieve taken, zoals facturatie, analyse op volledigheid en het bijhouden van tussenrekeningen
  • Informatieverstrekking en rapportage
  • Correspondentie naar interne en externe betrokkenen
  • Organiseren berichtenverkeer over zorgindicaties
  • Controle op aansluiting met de administratie van cliënten bij de gemeentes
  • Vastlegging zorgprestaties zodat deze correct kunnen worden geadministreerd 

 

Wanneer ben je geschikt voor deze functie?

Het is voor deze functie essentieel dat je ervaring hebt binnen de branche zorg. Vooral omdat je kennis van zorgfinanciering en wet- en regelgeving (WMO, PGB) up to date moet zijn!

Verder beschik je over MBO werk- en denkniveau, met het liefst een opleiding in een administratieve richting.

Na je opleiding heb je minimaal 2 jaar in een administratieve functie gewerkt, het liefst bij een zorgorganisatie.

Natuurlijk heb je goede kennis van het debiteurenproces en beschikt je over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).

Competenties als accuratesse, analytisch inzicht, kwaliteit- en resultaatgerichtheid zijn belangrijke onderdelen van je persoonlijkheid. Je hebt zicht op waar verbeteringen kunnen worden toegepast en staat open voor verandering. Vooral ben je ook een teamspeler die het leuk vindt om onderdeel te zijn van een organisatie die zich inzet voor zijn cliënten.

Je salaris is volgens de Zorg cao en ligt tussen de € 2.000,- en € 3.100,-

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een zorgorganisatie die zijn hoofdvestiging heeft in Amersfoort, met een modern kantoor met alle faciliteiten.

Het team waarin je gaat werken bestaat uit een flink aantal ervaren professionals, die goed weten welke mogelijkheden de huidige wet- en regelgeving biedt. Jij bent onderdeel van dit team, dus er wordt van je verwacht dat je hier ook al wel van op de hoogte bent.

Je legt vanuit jouw functie verantwoording af direct aan de Hoofd Zorgadministratie, maar natuurlijk ook aan de andere leden van je team.

 

Interesse gewekt? Reageer dan snel!
Cooster finance professionals verzorgt de bemiddeling voor deze functie. Wij begeleiden de procedure tot en met het moment dat je jouw handtekening met een glimlach onder het contract zet.
Wij nodigen je van harte uit te solliciteren via sollicitatie@coosterfp.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met één van onze Consultants via het telefoonnummer 033 - 46 31 471.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471