Projectadministrateur Den Haag

Wil jij werken voor een van ’s-Lands meest toonaangevende ingenieursbureaus? Wij zoeken voor deze organisatie in Den Haag een Projectadministrateur.

Den Haag
Beschikbaarheid 36-40 Reageren tot 18-01-2019

Als Projectadministrateur is het jouw verantwoordelijk dat de volledige administratie van jouw projecten correct wordt gevoerd en de juiste informatie oplevert. Je bent daarnaast een sparringpartner voor de projectleiders in alle fases van de projecten. Je zorgt ervoor dat je contact houdt met alle stakeholders binnen de organisatie die jou van informatie kunnen voorzien.

Een groot deel van de Projectadministratie is belegd bij de projectleiders, zoals het aanmaken van projecten. Daarnaast biedt het ERP ook de mogelijkheid dat rapportages worden opgeleverd voor het monitoren van budget van het project e.d.

 

Wat ga je als Projectadministrateur doen:

 • Opzetten van grote projecten in het ERP, alle andere projecten worden aangemaakt door de projectleiders zelf;
 • Ondersteuning van projectleiders in het gebruik van het ERP;
 • Op het juiste moment aanmaken van facturen;
 • Het monitoren op de integriteit van de data van de projecten;
 • Het voeren van de volledige administratie van de projecten;
 • Het opstellen van ad-hoc rapportages en periodieke rapportages.

 

Wie ben jij en wat wordt er van jou verwacht?

 • Je bent een proactieve professional met goede communicatieve skills;
 • Je beschikt minimaal over een diploma van een relevante HBO-opleiding;
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante ervaring in een vergelijkbare administratieve of financieel administratieve functie;
 • Je bent servicegericht en in staat om uitleg te geven over het gebruik van systemen
 • Je kunt je werkzaamheden goed plannen en prioriteren;
 • Je spreekt vloeiend Engels, wat nodig is voor de vele internationale projecten waar je bij betrokken bent;
 • Je bent in staat om gemakkelijk te schakelen met mensen van universitair niveau;
 • Verder beschik je over enige kennis en ervaring met het werken met een ERP pakket en is kennis van Afas een pré!

 

Wat heeft deze functie jou te bieden?

Deze functie is tijdelijk of voor vast invulbaar. Binnen deze organisatie krijg je de gelegenheid om je te ontwikkelen in je vakgebied en waar nodig daarvoor een opleiding te volgen. Daarnaast krijg je de gelegenheid om bij gebleken geschiktheid en indien je daar behoefte aan hebt, binnen de organisatie door te groeien naar andere functies. Een logische vervolgstap na deze functie is Projectcontroller, maar andere interne functie liggen ook in lijn met deze functie.

De arbeidsvoorwaarden binnen deze organisatie zijn uitgebreid en bovengemiddeld. Het startsalaris voor deze functie is € 2.400,- per maand, maar bij meer ervaring begin je natuurlijk hoger. Het eindniveau van de schaal ligt op € 3.300,-. Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook goed geregeld, met 28 vakantiedagen vast en aanvullende flexibele mogelijkheden, een goed pensioen, winstdeling en een persoonlijk budget per jaar.

Daarbij komt ook nog dat de organisatie zeer interessant is om voor te werken. Vanwege de projecten die ze doen, maar ook doordat je de gelegenheid krijgt om te werken met hoog opgeleide professionals.

 

Hebben we je interesse gewekt? Reageer dan snel!

Cooster finance professionals verzorgt de bemiddeling voor deze functie. Graag ontvangen we jouw CV via sollicitatie@coosterfp.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Frans Vernooij via het telefoonnummer 033 – 4631 471.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471