Recruiter / Consultant

Altijd al willen onderzoeken of een baan binnen recruitment jou past? Of ben je toe aan een baan met meer zelfstandigheid? Kan jij de juiste vragen stellen om de persoonlijkheid tegenover je ├ęcht te leren kennen? Maak dan snel kennis met Cooster professionals!

Barneveld
Beschikbaarheid 36-40 Reageren tot 17-05-2019

Als Recruiter / Consultant ga jij op zoek naar het ultieme werkgeluk voor jouw kandidaat! Je stelt de vraag achter de vraag, je gaat op zoek naar de mensen achter de organisatie of het werkelijke probleem achter de opdracht. Wij gaan door waar anderen stoppen. Wij luisteren waar anderen praten. Wij blijven nieuwsgierig waar anderen al tevreden zijn. 

Dat is niet altijd leuk, soms zelfs ronduit irritant. Maar wij volharden, omdat we dieper willen graven en verder willen gaan om de vraag achter de vraag te achterhalen. 

 

Ben jij ook zo’n iemand die altijd het naadje van de kous wil weten? Die doorgaat, waar anderen stoppen? Misschien is de baan van Recruiter / Consultant bij ons mooie bedrijf jou op het lijf geschreven.

 

Wat ga je als Recruiter / Consultant doen?

In samenwerking met je nieuwe collega’s, ben je verantwoordelijk voor het complete recruitmentproces. Je gaat op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever, je houdt bij welke vacatures er nog ingevuld moeten worden, je schrijft wervende vacatureteksten, je zorgt ervoor dat o.a. de website up-to-date is en je gaat via diverse kanalen op zoek naar geschikte kandidaten. Hiermee plan je uiteraard een sollicitatiegesprek in en schrijf je uiteindelijk een introductieprofiel voor de opdrachtgever.

 

Op commercieel gebied ben jij ook zeer actief, je staat namelijk in nauw contact met onze opdrachtgevers en overtuigd kandidaten om voor onze opdrachtgevers te kiezen. Daarnaast vind je het ook leuk om zo nu en dan eens bij een nieuwe relatie binnen te lopen en hem / haar te overtuigen van onze kwaliteiten.

 

Kortom, je bent een spin in het web die niet terugdeinst voor een beetje hectiek. De functie ziet er samengevat als volgt uit:

 • Je onderhoudt onze warme relaties;
 • Je genereert nieuwe klanten en zorgt ervoor dat zij voor onze kwaliteiten kiezen;
 • Je schrijft aantrekkelijke vacatureteksten en draagt zorg voor de online én offline zichtbaarheid en vindbaarheid hiervan;
 • Je benaderd potentiele kandidaten en stelt bijvoorbeeld de vraag: wat betekent werkgeluk voor jou?;
 • Je interviewt door jou uitgenodigde kandidaten en schrijft introductieprofielen;
 • Je houdt continu overzicht van openstaande en toekomstige vacatures en onderneemt proactief actie daarop;
 • Je beantwoordt vragen en reacties die binnenkomen op vacatures via e-mail, telefoon en social media;
 • Bijkomende administratieve werkzaamheden, zoals bijhouden van ons CRM Systeem.

 

Wie ben jij?

Natuurlijk is het fijn als je een HBO opleiding HR hebt afgerond, maar we kijken graag verder dan alleen jouw CV. Ook bij jou stellen wij graag de vraag achter de vraag en onderzoeken samen met jou of jouw werkgeluk bij de functie van Recruiter / Consultant ligt. Hierin is jouw persoonlijkheid voor ons doorslaggevend.

 

Als we dan toch een aantal punten moeten noemen, zijn onze voorkeuren als volgt:

 • Woonachtig in omgeving Barneveld;
 • Beschik je over de zogeheten ‘gunfactor’ en ben je een gezellige collega;
 • Ben je gedreven en in staat om je eigen business op te bouwen;
 • Houd je van een borrel op zijn tijd en kun je een flauw grapje waarderen;
 • Ben je bij voorkeur fulltime beschikbaar;
 • Durf je eerlijk te zijn, ook wanneer dit minder leuk is.

 

Wie zijn wij?
Cooster professionals bestaat uit 2 labels, namelijk Cooster office professionals en Cooster finance professionals. Wij werven en selecteren professionals op vaste en tijdelijk basis.

Door onze klanten worden we omschreven als een bedrijf dat écht anders is. Zeer persoonlijk en gericht op kwaliteit en daarmee direct een langdurige en betrouwbare relatie.

 

Wil je nog meer over ons weten? Bekijk onze websites dan eens!:

-       www.coosterofficeprofessionals.nl

-       www.coosterfinanceprofessionals.nl

 

Als team zijn we te omschrijven als: hecht, humorvol, betrokken en een beetje gek. We vieren ieder succes bij de weekborrel en bij meerdere successen vinden we dat we een uitje als sloepvaren, concertbezoek en einde van het jaar een tripje naar Barcelona hebben verdiend.

 

Waarom is het zo leuk om bij ons te werken? Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende job met veel ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt alle mogelijkheid om mee te bouwen aan een organisatie die zich onderscheidt op de markt;
 • Trainingen om de beste Recruiter / Consultant te worden;
 • Uitzicht op vast dienstverband;
 • Collega’s die je nooit meer wilt missen

Contact

Contact opnemen met Mirjam de Winter? Bel dan naar 033 - 463 14 71