Salarisadministrateur Dental Clinics

Is accuratesse onderdeel van jouw natuurlijke karakter, ben jij in staat om regelgeving om te zetten in de juiste berekeningen? Ben je in staat om collega’s in het land op een duidelijke en vertrouwde manier te woord te staan? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor de functie Salarisadministrateur!

Hilversum
Beschikbaarheid 36-40 Reageren tot 29-06-2019

Voor onze klant in Hilversum, Dental Clinics, zijn wij op zoek naar versterking van het team Salarisadministratie. Het team salarisadministratie bestaat uit totaal 2 andere collega’s en jullie zijn samen met z’n drieën verantwoordelijk voor alle verloningen van de Dental Clinics vestigingen. Zij hebben inmiddels 85 vestigingen door het hele land. Dit betekent dat jij en je collega’s de verloningen doen voor ruim 2000 medewerkers in het land.

 

Waar kom je te werken?

Dental Clinics is een organisatie die zich inzet voor complete mondzorg en de beste kwaliteit. Om dit te bereiken delen ze kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Je komt te werken op het service center van TopMondzorg in Hilversum, waar ze de Dental Clinics, TopOrtho en Proclin praktijken ondersteunen op het gebied van onder andere kwaliteit en administratie. Zo kunnen de behandelaren zich volledig richten op de zorg aan de patiënten. Je wordt onderdeel van het HR team, dat bestaat uit recruitment, personeels- en salarisadministratie, HR advies en Leren en Ontwikkelen.

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

Samen met jouw collega’s zorg je voor een betrouwbare verwerking van de salaris-administratie van zo’n 85 tandartspraktijken.

Hiervoor voer je voorbereidende en administratieve handelingen uit en werk je met het salarispakket AFAS. Naast het verwerken van de salarissen en declaraties, ben jij voor collega’s het eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen omtrent de salarisstrook en salarisbetalingen. Daarbij heb en vergaar je kennis van de actuele wetgeving. Kortom, een afwisselende functie waarin je veel verantwoordelijkheden hebt.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

Het liefst zoekt Dental Clinics voor deze functie iemand met een afgeronde PDL en een aantal jaren ervaring in de salarisadministratie.

Enthousiaste gedreven kandidaten met ambitie richting het vak van Salarisadministrateur worden ook verzocht om te reageren.

 

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO-4 opleiding in een administratieve richting, aangevuld met Basiskennis Loonadministratie;
 • Je bent in het bezit van een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) of je bent bereid om deze te gaan halen;
 • Je hebt 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Omdat je binnen deze functie dagelijks aan de slag gaat met AFAS, is kennis hiervan een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont in een straal van ca. 25 kilometer van Hilversum;
 • Je werkt resultaatgericht en zelfstandig, je weet van aanpakken en neemt geen genoegen met een halve oplossing;
 • Je hebt cijfermatig inzicht en nauwkeurigheid is jouw sterkste kant.

  

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken op een modern en fris kantoor met leuke collega’s en binnen een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 85 tandarts- en orthodontiepraktijken.

De organisatie loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van tandheelkundige zorg.

Je krijgt de gelegenheid om mee te bouwen aan een groeiende organisatie. Kortom:

 

 • Een zelfstandige en uitdagende functie, met veel ruimte om door te groeien;
 • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Jouw harde werk blijft niet onbeloond;
 • Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden met een salaris dat ligt tussen € 2.300,- en
  € 3.300,- bruto per maand. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Daarnaast kom je te werken op een kantoor dat van alle faciliteiten is voorzien. Er wordt gezamenlijk geluncht aan een grote tafel, er is altijd vers fuit en er staat altijd een gevulde pot met snoepjes. Voor de ontspanningsmomenten is er zelfs een gamingstation en is er elk kwartaal een gezellige borrel!

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-463 1471. Uiteraard kan je altijd een van onze Consultants contacten om meer informatie over de opdrachtgever of de vacature op te vragen.

 

Cooster finance professionals verzorgen de gehele werving en selectie voor deze vacature. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471