Salarisadministrateur Diakonessenhuis

Wil jij werken in een inspirerende omgeving met een fijn en collegiaal team?

Zeist
Beschikbaarheid 32-36 Reageren tot 30-05-2020

Salarisadministrateur Diakonessenhuis 

Heb jij ervaring als Salarisadministrateur en zoek je een vaste baan binnen een stabiele organisatie met een maatschappelijke rol? Wil jij werken in een inspirerende omgeving met een fijn en collegiaal team? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Voor het Diakonessenhuis zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur. Samen met jouw collega’s zorg je voor een foutloze en tijdige uitbetaling voor al het personeel binnen het ziekenhuis. 

Het team bestaat uit 10 gedreven medewerkers Personeels- en Salarisadministratie. Ze staan binnen het ziekenhuis bekend als een hecht team, waar gezelligheid heerst waar bijvoorbeeld samen eten een bijdrage aan levert. 

 

De volgende taken zijn onderdeel van jouw functie:

  • Tijdige verwerking van alle binnenkomende mutaties;
  • Zorgdragen voor de bijbehorende correspondentie en beantwoording van vragen van medewerkers;
  • Voorbereiden van de productie van salarisstroken en uitbetaling van de salarissen;
  • Toepassen van nieuwe wet- en regelgeving;

Wanneer pas je op deze functie?

  • Je bent een MBO opgeleide Salarisadministrateur, met een PDL diploma;
  • Beschikt over ervaring in het salarisvak, minimaal drie jaar;
  • Hebt kennis van wet- en regelgeving en CAO’s;
  • Je kunt goed omgaan met salarissystemen, zoals bijvoorbeeld Beaufort/Gemal en Youforce.

Wat wordt er geboden?

Ten eerste kom je te werken in een gezellig en gedreven team, waarin mensen wat voor elkaar over hebben. Jullie werken vanuit het ziekenhuis, waardoor je veel contact hebt met de collega’s die hier werkzaam zijn. Deze komen face-to-face bij jou met vragen, maar komen ook regelmatig langs voor een gezellig praatje.  Je wordt beloond volgens de CAO ziekenhuizen (FWG 45). Je hebt een 36-urige werkweek, een eindejaarsuitkering en mogelijkheden om opleidingen of trainingen te volgen. 

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kun je voor vragen  naar Frans Vernooij.

Wie is Cooster finance professionals? Wij verzorgen de eerste selectie voor de vacature Salarisadministrateur. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bepalen wij samen of er een match is. Het eerste en tweede gesprek plannen wij voor jou in. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471