Senior Medewerker Verhuur Amersfoort

Heb jij kennis van de huurwet en ben je in staat de verhuur processen te stroomlijnen? Dan is de functie van Senior Medewerker Vastgoed binnen deze zorgorganisatie zeker iets voor jou!

Amersfoort
Beschikbaarheid 32-36 Reageren tot 30-04-2019

Als Senior Medewerker Verhuur  ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de Huur & Verhuur aan cliënten. Dit team bestaat uit Administratief Medewerkers Vastgoed. De Senior is binnen dit team de schrijver van beleid en de initiator van procesverbeteringen.

 

Wat ga je als Senior Medewerker Verhuur doen?

 • Je stuurt Administratief Medewerkers Vastgoed aan in de verwerking van administratieve gegevens rondom Huur en Verhuur van huisvesting.
 • Je past geldende contracten aan op wet- en regelgeving.
 • Je berekent huurprijzen en voert huurverhogingen door.
 • Je overlegt en onderhandelt met in- en externe instanties over toepassing huurwet, veranderingen in regelgeving. Hierdoor worden oplossingen bereikt en werkwijzen aangepast.
 • Je handelt zelfstandig complexe vraagstukken af.

 

Wie ben jij en wat wordt er van jou verwacht?

Voor jou heeft de Huurwet geen geheimen en je doorziet de financiële en procesmatige consequenties ervan. Aanpassingen in wet- en regelgeving zet jij van nature om in verbeteringen van processen en beleid. 
Je bent iemand die het leuk vindt om te schakelen met stakeholders intern en extern. Deze kun je ook overtuigen van de belangen van de organisatie.

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en relevante werkervaring.
 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van de Huurwet en andere wet- en regelgeving.
 • Je hebt in de recente ervaring binnen een organisatie waar verhuur van woonruimte plaatsvindt.
 • Je bent analytisch en communicatief sterk, innovatief, werkt graag samen en bent in staat om duurzame relaties te ontwikkelen en te onderhouden.
 • Je hebt een scherp oog voor ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving.
 • Je beschikt over een initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling en draagt bij aan het doorontwikkelen van de eigen functie/het beleid/ de procedures.

 

Wat heeft deze functie jou te bieden?

Je komt te werken binnen een landelijk opererende Zorgorganisatie die bekend staat om zijn innovatieve karakter. De organisatie is gevestigd in het centrum van Amersfoort en op loopafstand van het Centraal Station. Het is dus gemakkelijk om even de stad in te lopen voor de lunch, wat natuurlijk regelmatig gebeurt.

De beloning vindt plaats volgens de geldende Zorg cao met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering. Het salaris dat geldt voor deze functie ligt tussen € 2.700,- en € 3800,-

 

Hebben we je interesse gewekt? Reageer dan snel!

Cooster finance professionals verzorgt de bemiddeling voor deze functie. Graag ontvangen we voor 28 februari 2019 jouw CV inclusief motivatie via sollicitatie@coosterfp.nl. Wij begeleiden jou als kandidaat tijdens het hele selectieproces tot en met je jouw handtekening onder het arbeidscontract bij onze opdrachtgever zet. Voor vragen kun je contact opnemen met Frans Vernooij via het telefoonnummer 033 – 4631 471.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471