Senior Puzzelaar/Excel Specialist (On Hold)

Heeft Excel geen geheimen meer voor jou en ken jij elke formule om de kleinste details op te sporen?

Utrecht
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 12-05-2020

Kan jij graven naar de achterliggende vragen, de benodigde informatie achterhalen en hier vervolgens een oplossing voor zoeken? Dan hebben wij dé functie waarbij jij je hart kunt ophalen!

 

Voor een opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Marge Analist. Binnen deze functie ben jij werkzaam op het snijvlak van Finance en Business Analyse. Jouw team is verantwoordelijk voor de monitoring en analyse van de data, die allemaal bijdragen tot de resultaten van de organisatie. Jij houdt je binnen het team voornamelijk bezig met het bedenken van nieuwe datamodellen en het oplossen van terugkerende probleemgevallen. analyseren en berekenen van afrekeningen. Daarnaast fungeer je als Contactpersoon/ Adviseur voor de organisatie en externe partijen.

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

  • Wekelijks opstellen van schitterende dashboards op basis van alle data die binnen de organisatie beschikbaar is;
  • Maken van ad-hoc analyses naar aanleiding van vragen van Financieel Directeur, Commercieel Directeur en Finance Manager;
  • Bedenken en aanleveren van ideeën voor nieuwe analyse mogelijkheden en dashboards om deze te ondersteunen;
  • Creëren van output om de afrekeningen met de partners op te stellen en indien gewenst adviseren op basis van deze overzichten.
  • Verwerken van de resultaten in de systemen.

Wie past perfect binnen deze functie?

De ideale kandidaat voor deze uitdagende functie is een financiële data professional met enige jaren ervaring op vergelijkbaar niveau binnen een commerciële organisatie.

Daarnaast beschik je minimaal over een diploma van een economisch HBO opleiding. Je bent een ster in de analyse van cijfers en beschikt over specialistische kennis op het gebied analyses en dashboarding. Daarnaast kent het programma Excel voor jou geen geheimen meer. Natuurlijk is goede kennis van andere tooling voor analyse van data zeer gewenst.

 

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een zakelijke dienstverlener in de retailbranche in het midden van het land. Zij leveren slimme systemen die hun klanten de mogelijkheid geeft om hun processen te stroomlijnen en inkoopvoordelen te behalen.

 

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken in een ambitieuze commerciële organisatie en in een jong team met specialisten. Indien je beschikt over de capaciteiten en interesse bestaat de kans om door te groeien naar Teamleider. Daarnaast kom je te werken in een zeer open en informele werkomgeving. Deze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en goed verzorgd.

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kun je voor vragen vragen naar Frans Vernooij.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471