Senior Salarisadministrateur Diakonessenhuis

Ben jij de Salaris expert die dit team van 10 personen als Senior komt versterken?

Zeist
Beschikbaarheid 32-36 Reageren tot 29-05-2020

Heb jij ervaring als Salarisadministrateur binnen het publieke domein en zoek je een vaste baan binnen een stabiele organisatie? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Voor het Diakonessenhuis zijn wij op zoek naar een Senior Salarisadministrateur. Samen met jouw collega’s werk je in een prettig team en weten jullie je te verdiepen in een foutloos en tijdige uitbetaling voor al het personeel binnen het ziekenhuis.

Het team bestaat uit 8 gedreven medewerkers Personeels- en Salarisadministratie en 3 Senior medewerkers die elk hun eigen aandachtsgebied hebben. Ze staan bekend als een hecht team, waar gezelligheid en bijvoorbeeld samen eten een bijdrage aan levert. 

Als specialist op het gebied van salarisadministratie ben jij de vraagbaak voor de afdeling. Collega’s komen bij jou voor het uitzoeken en oplossen van complexe vraagstukken.  

 

De volgende taken zijn onderdeel van jouw functie:

  • Bijspringen bij productie;
  • Uitzoeken van vraagstukken en zorgen voor structurele oplossingen;
  • Betrokken zijn bij automatiseringsprojecten, zoals EHRM, ESS/MSS e.d., vanuit salaristechnisch perspectief;
  • Toepassen van nieuwe wet- en regelgeving;
  • Mede sturen van het team.

 

Wanneer pas je op deze functie?

  • Je bent een HBO opgeleide Salarisadministrateur;
  • Beschikt over ruime ervaring in het salarisvak, minimaal drie jaar;
  • Hebt kennis van wet- en regelgeving en CAO’s;
  • Weet veel over applicaties en kunt je hier makkelijk in verdiepen.

 

Wat wordt er geboden?

Ten eerste kom je te werken in een gezellig en gedreven team, waarin mensen wat voor elkaar over hebben.

Daarnaast word je beloond volgens de CAO ziekenhuizen in schaal 50, afhankelijk van opleiding en ervaring min. € 2.453,- tot max. € 3.664,- bruto per maand bij een volledige werkweek. Met een 36-urige werkweek, eindejaarsuitkering en mogelijkheden om opleidingen te doen.

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Je kunt voor vragen terecht bij naar Frans Vernooij.

Wie is Cooster finance professionals? Wij verzorgen de eerste selectie voor de vacature Senior Salarisadministrateur. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bepalen wij samen of er een match is. Het eerste en tweede gesprek plannen wij voor jou in. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471