Senior Salarisadministrateur

Jij bent als Senior Salarisadministrateur de Specialist binnen de organisatie op het gebied van salarissen en CAO's.

Barneveld
Beschikbaarheid 28-40 Reageren tot 21-09-2019

Jij bent als Senior Salarisadministrateur de Specialist binnen de organisatie op het gebied van salarissen en CAO's.  Een key-positie binnen het financiële team en aanspreekpunt voor alle vragen op salarisgebied van medewerkers en collega's in het team. Als Senior Salarisadministrateur coach je jouw collega’s van de PSA afdeling en zorg je ervoor dat de kennis geborgd blijft.

 

Wat ga je doen?

De gehele salarisadministratie is jouw verantwoordelijkheid. Dus jij zorgt ervoor dat de salarissen van alle medewerkers tijdig worden betaald. Dit klinkt als een gemakkelijke job, maar vergis je niet. Dit bedrijf heeft te maken met een groot aantal verloningen, veel mutaties en een verscheidenheid aan CAO’s.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen en krijg je voor het uitvoerende gedeelte veel ondersteuning van de personeelsadministrateurs.

In de geautomatiseerde systemen richt je zelfstandig de projecten in, zodat alle uren geboekt kunnen worden. Je bent het aanspreekpunt voor de afdeling en sparringpartner voor de directie betreffende de inrichting en toepassing van de verschillende loonadministraties. Hierbij initieer je doorlopend verbeteringen om dit proces verder te optimaliseren en te automatiseren.

 • Zelfstandig verwerken van gegevens met betrekking tot salarissen en uitkeringen;
 • Verzamelen, controleren en verwerken van (bruto)salarisgegevens;
 • Bijhouden van vaste salaris- en inhoudingsgegevens;
 • Controleren van de uitgevoerde salarisruns op volledigheid en juistheid, uitvoeren van correcties en zorgen voor betaalbaarstelling van salarissen/uitkeringen;
 • Samenstellen respectievelijk verifiëren van (wettelijk) voorgeschreven overzichten en aangiften;
 • Voeren van verlof- verzuim- en pensioenadministratie;
 • Beantwoorden van vragen van medewerkers;
 • Het signaleren van veranderde wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie, verzuim-, verlof- en pensioenregelingen en hierop inspelen;
 • Opstellen van diverse rapportages in Excel;
 • Verbeteren, inrichten en automatiseren van processen.

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bent in bezit van je PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie) diploma of een HR-opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent 28-40 uur per week beschikbaar.

 

Dit wordt er geboden!

Een veelzijdige, vaste baan met ruimte voor eigen inbreng en verbreding van de functie. Je komt te werken in een team van 10 finance collega’s die zich zichzelf omschrijven als: nuchter, gedreven en altijd in voor een geintje.
Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. De salarisindicatie bedraagt tussen €2.700,- en €3.750,- bruto op fulltime basis.


Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een sterk groeiend MKB bedrijf, actief in de dienstverlening. Het bedrijf is gevestigd in Barneveld.

 

Solliciteren! 

Cooster finance professionals verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Wij begeleiden jou met de sollicitatieprocedure tot en met het moment dat je jouw handtekening onder het arbeidscontract van de opdrachtgever zet.
Wij nodigen je van harte uit te solliciteren via sollicitatie@coosterfp.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met één van onze Consultants via het telefoonnummer 033 - 46 31 471.

 

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471