Teamleider FA Hilversum

Ben jij die teambuilder die deze Financiƫle Administratie bij elkaar gaat brengen? Dan is deze functie Teamleider Financiƫle Administratie interessant voor jou en nodigen we je uit om te solliciteren!

Hilversum
Beschikbaarheid 36-40 Reageren tot 26-07-2019

Voor onze klant in Hilversum, zijn wij op zoek naar een Teamleider Financiële Administratie.

 

Onze klant is op zoek naar een Teamleider Financiële Administratie die het in zich heeft om het financieel administratieve team kan begeleiden naar efficiëntie en de individuele teamleden kan helpen ontwikkelen.

 

Waar kom je te werken?

Onze klant is een organisatie die zich inzet voor complete mondzorg en de beste kwaliteit. Om dit te bereiken delen ze kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Je komt te werken op het service center in Hilversum, waar ze de praktijken ondersteunen op het gebied van onder andere kwaliteit en finance en HR. Zo kunnen de behandelaren zich volledig richten op de zorg aan de patiënten. Je wordt onderdeel van een goed georganiseerd en hecht team, dat gericht is op samenwerken. De afdeling bestaat op dit moment uit een team van 6 Financieel Administratief Medewerkers en 4 Financial Controllers die allen rapporteren aan de Manager Finance.

 

Welke werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket?

Als Teamleider Financiële Administratie is het jouw taak en verantwoordelijkheid om de administraties van alle BV’s accuraat en tijdig verwerkt te krijgen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar met een team van zeven Financieel Administrateurs. Het team verwerkt alle dagelijkse stukken en is daarnaast betrokken bij de afrekeningen van behandelaren.

 

 • Het aansturen van het team van Financieel Administrateurs;
 • Het coördineren van de planning en de werkvoorraad;
 • Processen verbeteren en zorgdragen voor een efficiëntere werkwijze;
 • Bijdrage leveren aan projecten, bijvoorbeeld verdere automatisering;
 • Individuele begeleiding van de medewerkers in je team, inclusief ontwikkeling;
 • Ondersteuning van andere afdelingen met cijfers en inzichten, zoals Controlling, HR en Salarisadministratie.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

De ideale Teamleider Financiële Administratie heeft de drive en capaciteiten om zich te bewegen in een dynamische groeiende omgeving.

 

 • Je beschikt over een diploma voor een financiële opleiding op MBO of MBO+ niveau (bedrijfsadministratieve studie);
 • Je bent toe aan een nieuwe stap in jouw carrière en hebt tenminste drie jaar werkervaring in een financieel administratieve functie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels), in woord en geschrift;
 • Gedegen kennis van boekhoudkundige kennis is van belang, de organisatie werkt met Unit4 Multivers en AFAS;
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont op redelijke afstand van Hilversum.

 

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken op een modern en fris kantoor met leuke collega’s en binnen een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 85 praktijken.

De organisatie loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van tandheelkundige zorg.

Je krijgt de gelegenheid om mee te bouwen aan een groeiend organisatie.

 

 • Een zelfstandige en uitdagende functie, met veel ruimte om door te groeien;
 • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
 • Jouw harde werk blijft niet onbeloond; je krijgt goede arbeidsvoorwaarden met een salaris dat licht tussen € 2.850,- en € 3.500,- afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Daarnaast kom je te werken op een kantoor dat van alle faciliteiten is voorzien. Er heerst een professionele maar collegiale sfeer van een bedrijf waar iedereen gezamenlijk de schouders eronder zet. Bij de inrichting van het kantoor is ook aan de ontspanning van medewerkers gedacht en er is regelmatig een gezellige borrel!

 

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Reageer dan snel door te mailen naar sollicitatie@coosterfp.nl of bel naar 033-4631471. Uiteraard kan je altijd een van onze Consultants contacten om meer informatie over de opdrachtgever of de vacature op te vragen.

 

Cooster finance professionals verzorgen de gehele werving en selectie voor deze vacature. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471