Teamleider HR administratie Barneveld (vervuld)

Heb jij ruime ervaring binnen de HR en pas jij in een coördinerende rol? Heb jij ervaring binnen de personeelsadministratie? Sta jij open voor een baan binnen een informeel bedrijf waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? De functie Teamleider HR administratie is jou dan op het lijf geschreven!

Barneveld
Beschikbaarheid 28-40 Reageren tot 02-03-2019

Voor onze opdrachtgever in Barneveld zijn wij op zoek naar een Teamleider HR Administratie. Door jouw ervaring binnen de personeels- en salarisadministratie weet jij je snel te verdiepen in de organisatie en functie. Samen met het team weet jij een inhaalslag te maken en de processen te optimaliseren.

Wat ga als Teamleider HR Administratie je doen?

Als Teamleider HR administratie neem jij een leidinggevende rol aan binnen de personeelsadministratie. Collega’s komen met uiteenlopende vragen bij jou terecht. Aan jou de taak om te zorgen dat zij met de juiste kennis verder kunnen. Verder is te denken aan:

 • Het formuleren van het verzuim beleid en deze uitrollen binnen de organisatie. Tevens zie je er op toe dat er volgens dit beleid wordt gewerkt. Dit doe je tevens voor het Arbo- en Veiligheidsbeleid;
 • Je bent verantwoordelijk voor het eigenrisicodragerschap in het kader van de Ziektewet;
 • Je analyseert en doorgrond de cao’s en past deze toe in de systemen;
 • Je neemt het initiatief om kritisch naar processen te kijken en deze te optimaliseren;
 • Tevens voer je met jouw team de loonadministratie voor de externe medewerkers en de interne organisatie.


Wie ben je en wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt HBO werk,-en denkniveau en al een aantal jaar ervaring als bijvoorbeeld HR Adviseur/Verzuim Consulent. Door jouw ervaring beschik je over veel kennis van zaken als Arbo en Veiligheid, RI&E en loonadministratie. Tevens beschik je communicatief sterk en weet je jouw kennis over te dragen aan collega’s.

Binnen wat voor een organisatie kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende organisatie in Barneveld. Het is een personeelsbemiddelingsorganisatie. Om te realiseren dat alles goed verloopt, zijn er intern 50 personeelsleden achter de schermen aan het werk. De organisatie is te omschrijven als informeel en familiair. De zaken worden goed geregeld en afspraken worden nagekomen.

Wat heeft deze functie jou te bieden?

 • Je komt te werken binnen een jong team die je veel kunt en mag leren. Je krijgt de vrijheid om zelf in te vullen hoe je dit wilt doen;
 • Er is veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng;
 • Je krijgt de mogelijkheid om op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen;
 • Een uitdagende functie voor 28 tot 40 uur per week;
 • De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen €3.500,- en €4.500,- bruto per maand;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie.

Hebben we je interesse gewekt, reageer dan snel!

Cooster office professionals verzorgt de werving en selectie voor de functie Teamleider HR administratie. Dit houdt in dat wij de eerste selectie verzorgen voor onze opdrachtgever. Zien wij de match en ben jij nog steeds enthousiast? Dan fungeren wij als tussenpersoon tot het moment dat de handtekening bij de opdrachtgever staat en jij gaat starten bij deze leuke baan!
Voor vragen zijn wij te bereiken op het nummer 033-4650661. Graag ontvangen wij jouw mail met cv en motivatie via sollicitatie@coosterprof.nl. Hopelijk tot snel!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471