Jij als finance talent bent op zoek naar diƩ nieuwe uitdaging op werkgebied.

Begin jouw zoektocht naar die ideale functie bij Cooster finance professionals. Cooster finance professionals is een initiatief van Cooster coaching accountants en wordt geleid door recruitment professional Mirjam de Winter. Dit zorgt voor een perfecte combinatie van jarenlange ervaring binnen finance en recruitment.

Als kandidaat ben je bij ons er dan ook van verzekerd dat je een partnership aangaat met een partij die écht weet waar het finance vakgebied voor staat. Door de jarenlange ervaring in de accountancy heeft Cooster finance professionals een groot netwerk opgebouwd in regio Midden Nederland. Wat betekent dit voor jou? De kans is dus vrij groot dat je die nieuwe gewenste uitdaging op werkgebied ongetwijfeld alleen bij ons tegenkomt. Dit zorgt ervoor dat je minder concurrentie hebt van andere kandidaten en snel kan starten met je nieuwe werkuitdaging!

Wij beseffen dat je naast de ultieme functie natuurlijk ook jezelf wilt blijven ontwikkelen op zowel zakelijk als professioneel vlak. Wij investeren graag in jou door onze kennis en kunde middels diverse coaching en opleidingsmogelijkheden aan te bieden.

Daarnaast zorgen wij voor ideale gelegenheden om te netwerken en te lobbyen, kortom wij koesteren jouw ontwikkeling.

Jij weet dat je bij ons aan het juiste adres bent als jij je kan vinden in de kernwaarden inhoud, expertise en no-nonsense. Daarnaast ben je kwaliteits-, klant en doelgericht. Cooster finance professionals kan jou als geen ander coachen en begeleiden naar de mooie volgende stap in jouw carrière. Want bij Cooster finance professionals kies je niet zomaar voor een baan, je koestert jouw ontwikkeling en carrière!