Wie is Cooster finance professionals?

Cooster finance professionals is een initiatief van Cooster coaching accountants en wordt geleid door recruitment professional Mirjam de Winter. Zij hebben de krachten op gebied van finance en recruitment gebundeld.

Wat betekent dit? Wij werven, selecteren en bemiddelen finance professionals op ieder niveau. Dit gebeurt op basis van detachering en werving & selectie. Wij hebben kandidaten op junior, medior en senior gebied van diverse opleidingsniveaus. Deze professionals kenmerken zich door het feit dat zij kwaliteits-, klant en doelgericht zijn. No nonsense en expertise, dat is waar wij voor staan.

Talent en ontwikkeling

Cooster finance professionals vindt het belangrijk te investeren in zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Wij koesteren  finance talent en ontwikkeling en zorgen voor een kwalitatief aanbod van zowel vacatures als finance professionals. Dit biedt voor beide kanten perspectief.

Wij koesteren het talent van onze kandidaten door middel van coaching en begeleiding. Kortom  hét nieuwe talent voor onze opdrachtgevers. Het talent dat de perfecte aanvulling biedt voor de ontwikkeling van de finance afdeling.

MKB specialist

Cooster finance professionals richt zich op regio Midden Nederland, is een lokale speler en kent de markt dan ook als geen ander. Wij leggen een specifieke focus bij het MKB. Dit omdat wij door onze jarenlange ervaring dezelfde taal spreken van de ondernemer.