Assistent Commercieel Controller

Vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de contracten die sales sluit ook echt winst gaan opleveren?

Barneveld
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 29-01-2021

Vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de contracten die sales sluit ook echt winst gaan opleveren? Heb je kennis van commercie, maar kun je ook de risico’s en financiële kansen beoordelen? Dan ben jij misschien wel geknipt voor deze functie en gaan we graag met jou in gesprek!

Deze functie is onderdeel van het support quoting team wat onder de afdeling Commercial Finance valt. Dit quoting team bestaat uit 10 personen. De hele afdeling commercial financial bestaat uit circa 20 personen.
Met je team ben je betrokken bij het afsluiten van complexe contracten met klanten. Waarbij het doel is om sales te ondersteunen in het maken van afspraken die voor de organisatie op de lange duur van waarde zijn.

Wat ga je doen?

Als Commercial Controller maak je calculaties voor new business aanvragen en take overs. Ook stel je contract verlengingsvoorstellen op. Hier komen veel details bij kijken, waardoor je als adviseur fungeert van sales en service delivery managers. Je schakelt dan ook veel met sales (inside sales, client managers en pre-sales) en vendoren. Ook met andere collega’s uit het team en van andere vestigingen in het buitenland heb je veel contact.

  • Je regelt dat de juiste support in de offerte komt. Deze informatie kan je achterhalen bij sales en via bestaande klanten;

  • Je vraagt de juiste support op bij vendoren en maakt een calculatie met de juiste discounts;

  • Je berekent en bepaalt de marge in overleg met de cliënt manager of inside sales;

  • Indien de offerte een order wordt, zorg jij ervoor dat de belangrijkste punten dusdanig geregistreerd staan zodat de orderverwerking hier verder mee kan. Denk hierbij aan zaken als pricing, looptijd en welke items support exact nodig heeft.

Het bedrijf 

Onze opdrachtgever is een technologische service organisatie die werkt voor grote klanten. Ze hebben kort lopende projecten, maar veel van de contracten die worden afgesloten zijn langlopend met daaraan gekoppeld onderhoudscontracten. Dit betekent dat rekening moet worden gehouden met SLA’s en de financiële consequenties daarvan.

Wie ben jij? 

Je bent een gedreven commerciële of finance professional met minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Daarnaast ben je iemand die energie krijgt van een organisatie die continu streeft naar verbetering en vernieuwing. 

De volgende vaardigheden komen verder goed van pas bij deze functie:

  • Analytisch

  • Teamplayer

  • Communicatief

  • Goede kennis van Excel (kennis van formules zoals VLOOKUP, SUM, Privot table etc)

Wat bieden zij jou?

Je komt te werken in een internationale organisatie die groeit en ontwikkelt. Hierbij krijg je (op termijn)  te maken met complexe deals en grote namen als klanten. 

Binnen deze organisatie zijn alle facetten goed georganiseerd, zodat jij je werk kunt doen. Onze opdrachtgever streeft er iedere dag weer naar om de beste werkgever te zijn!

Daarnaast bieden zij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris tussen € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis. De functie is voor 32-40 uur per week.

Reageer snel!

Denk jij na het lezen van deze vacature; waar kan ik tekenen? Solliciteer dan direct! Heb je vragen? Contactpersoon voor deze functie is Frans Vernooij. Uiteraard staat hij je graag te woord voor meer informatie. Hij is te bereiken via het telefoonnummer 033-4631471.

Cooster finance professionals verzorgt exclusief de gehele werving en selectie voor deze vacature. Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor stellen wij je voor bij onze opdrachtgever, waarna wij het eerste en tweede gesprek voor jou inplannen. Ben jij enthousiast en wil de opdrachtgever ook graag met jou verder? Dan treed je direct bij hen in dienst!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471