Assistent Controller

De ideale doorgroei functie voor een aankomend Controller! Is dit jouw opstap naar een volgend niveau?

Barneveld
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 15-10-2020

Heb jij enige jaren ervaring als (Assistent) Controller en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging waarbij je naast een verdieping in werkzaamheden ook een rol kan en wil  pakken in de efficiencyslag die de organisatie wil maken? Heb jij daarnaast een afgeronde (relevante) HBO opleiding en ben jij ambitieus, positief en enthousiast ingesteld? Dan is deze vacature wellicht jouw nieuwe droomjob!

 

Je rapporteert als (Assistent) Controller aan de Financieel Manager die je van a tot z kan begeleiden naar de functie van zelfstandig Controller. Er zijn interessante projecten, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisatie van het finance proces. Verder zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden om zaken op het gebied van Business Control naar je toe te trekken.

Je wordt tevens verantwoordelijk voor het aansturen van de financiële afdeling die bestaat uit drie medewerkers.

 

Wat ga je doen?

 • Opstellen van budgetten en management informatie;
 • Zorgdragen voor maand-, kwartaal- en jaarlijkse rapportages;
 • Ad hoc analyses maken;
 • Ondersteunen bij periodieke finance & control processen en bij het opstellen van het jaarlijkse budget planning en strategische plannen;
 • Verantwoordelijk voor het vastleggen van de financieel-administratieve informatie;
 • Verantwoordelijk voor BTW aansluiting van alle vestigingen;
 • Proactief doen van verbetervoorstellen;
 • Wagenparkbeheer.

 

Wie ben jij?

Wij zoeken een ambitieuze, positief ingestelde kandidaat die graag wil leren en doorgroeien naar een zelfstandige rol als Controller.

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma (bedrijfseconomie of accountancy);
 • Je hebt 2 á 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol en bent toe aan de volgende stap;
 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit, je dient snel te kunnen schakelen;
 • Je kan goed omgaan met deadlines;

 

Dit is het bedrijf waar jij komt te werken!

Ons opdrachtgever is een solide handelsbedrijf bedrijf in de wereld automotive. Met verschillende vestigingen een belangrijke speler in de markt. Het is ondanks het grote aantal medewerkers een gemoedelijk bedrijf waar een fijne familiaire sfeer hangt!

 

Aanbod

Cooster finance professionals verzorgt de werving en selectie van deze functie. Er wordt door onze opdrachtgever rechtstreeks een contract aangeboden. Het salaris ligt tussen €3.000,- en €4.000,- bruto per maand op fulltime basis. Verder horen o.a. 24 vakantiedagen, 13 ATV dagen en volledige vergoeding van opleidingen bij het uitgebreide arbeidsvoorwaarden pakket.

 

Contact

Pas jij binnen het gevraagde profiel?  Dan zien wij graag jouw sollicitatie graag tegemoet. Contactpersoon voor deze vacature is Mirjam de Winter telefoonnummer: 033 – 46 31 471, e-mail: mdewinter@coosterprof.nl

Contact

Contact opnemen met Mirjam de Winter? Bel dan naar 033 - 463 14 71