Assistent Controller

Wil jij je komende jaren ontwikkelen en alle facetten meemaken?

Putten
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 30-09-2021

(Junior) Assistent Controller

Sta jij aan het begin van je carrière en wil je jezelf graag de komende jaren in de volledige breedte van het finance vak oriënteren om wellicht uiteindelijk door te groeien naar een rol als Financial of Business Controller? Lijkt het je interessant om de professionaliteit en werkprocessen van een beurgenoteerde organisatie te leren kennen, maar doe je dat bij voorkeur wel binnen de sfeer en grootte van een gezellig en nuchter MKB-bedrijf waarbij je gewoon in je korte broek naar het werk kan? Dan is deze unieke kans misschien wel ideaal voor jou!

Wat ga je doen?

In deze rol van Junior Assistent Controller krijg je een belangrijke rol in de complete financiële aansturing van de organisatie. Vanuit een gedegen opleidingstraject start je met het meewerken met je collega Assistent Controller (de facturatie en het invoeren van de gasprijzen), zodat je direct een goed beeld krijgt van de verschillende processen. Vervolgens krijg je stap voor stap meer taken, waardoor je uiteindelijk alle facetten van het hele financiële spectrum hebt gezien.

Hieronder vind je een aantal taken waarop jij wordt ingezet:

 • Binnen het facturatieproces word je verantwoordelijk voor het opstellen, contoleren en verwerken van de facturatie binnen de diverse product segmenten;
 • Het controleren, verwerken en uitbetalen van het statiegeld op de gasflessen;
 • Je draagt zorg voor het vastleggen en de validatie van de gasstromen binnen de financiële administratie;
 • Betrokken zijn bij de geplande ERP implementatie en actief steun bieden bij de verdere groei van het bedrijf;
 • Ondersteunen van de Financial Controller bij de maandelijkse- en jaarafsluitingen;
 • Vanuit de bedrijfsprocessen deel je relevante informatie met diverse afdelingen binnen het bedrijf en externe partijen zoals leveranciers en klanten.

Het bedrijf

Benegas is een specialist op het gebied van energie en is altijd op zoek naar de beste groene energie- oplossingen. Met alle producten bieden ze CO2 neutraliteit en streven zij naar een duurzame oplossing. Zo wordt bijvoorbeeld met het restproduct van een olieraffinaderij een volledige koekjesfabriek van energie voorzien. Het bedrijf is onderdeel van DCC Energy Limited en heeft ongeveer 65 medewerkers in dienst.

Wie ben jij?

Iemand die begrijpt dat je het werk echt met z’n allen doet. Een teamplayer die het leuk vindt om zaken geregeld te krijgen. Je vindt het ook leuk om naast de administratie ook veelvuldig contact te hebben met leveranciers, klanten en collega’s van andere afdelingen.

 • Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding richting bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie;
 • Bent voor 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Een communicatief vaardig persoon, die het leuk vindt om elke dag met verschillende collega’s en klanten te schakelen;
 • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal goed;
 • Je hebt een goede kennis van Excel.

Wat bieden zij jou?

Een unieke kans om jezelf, via een gedegen opleidingstraject, versneld te ontwikkelen. Je komt in een geweldig team van 8 finance collega’s binnen een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en je iedere dag weer iets nieuws leert. Een bedrijf waar nog het ‘ons kent ons gevoel’ heerst en waar veel activiteiten georganiseerd worden buiten het directe werk om. Een bedrijf waar je waanzinnig veel kunt leren van de professionaliteit die een beursgenoteerde organisatie met zich mee brengt, maar ook een bedrijf waar je het warme teamgevoel ervaart en werkt met collega’s die er alles aan doen om het jou naar je zin te laten hebben op het werk. Zo kan het zomaar gebeuren dat die grote stapel op de hoek van je bureau in een keer weg is en je collega zegt: “heb ik even voor je ingeklopt…”

 • Je komt direct in dienst bij Benegas voor 32-40 uur per week;
 • Flexibele werktijden;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een salarisindicatie van €2.700,- en €3.200,- bruto per maand bij aanvang;
 • Uitstekende pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness;
 • Aantrekkelijke bonusregeling bij een vast dienstverband;
 • Opleidingen passend bij je rol. Dit kan ook training op het HQ in Ierland zijn of een high potential programma;
 • Altijd gratis BBQ-en op jouw gas BBQ;
 • Veel verschillende personeelsactiviteiten zoals een BBQ en een uitje met de Benegas luchtballon.

Solliciteren?

Cooster Professionals begeleidt jou tijdens dit proces, tot het moment dat jouw handtekening staat. Je treedt direct in dienst bij Benegas. Druk op onderstaande button of mail direct jouw CV naar sollicitatie@coosterprof.nl.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471