Backoffice Medewerker (KYC)

Ben jij een echte onderzoeker, analist of detective? Reageer dan op deze KYC functie!

Amersfoort
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 30-09-2021

Backoffice Medewerker (KYC)

Ben jij een echte onderzoeker, analist of detective? Weet jij de onderste steen boven te krijgen en zie jij alles tot in het kleinste detail? Lees dan snel verder, want deze unieke functie vind je nergens anders!

Onze internationale opdrachtgever, gevestigd in Amersfoort, is ter versterking van het team op zoek naar een nieuwe fulltime collega. Iemand die geen uitdaging uit de weg gaat!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Backoffice (KYC) zorg jij ervoor dat er een compleet en duidelijk beeld is en maak je dossiers compleet. Zodra een investeerder zich heeft aangemeld bij onze opdrachtgever is het zaak om een onderzoek naar de investeerder te starten (know your customer). Je doet uitgebreid onderzoek naar alle aangeleverde documenten, naar wie de investeerder is en maakt risicoanalyses. Dit klinkt wellicht eenvoudig, maakt betreft een zeer complex onderzoek. Per fonds worden er verschillende eisen gesteld, waarop uitstekend gescreend moet worden! 

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale, financiële dienstverlener gevestigd in Amersfoort. Zij voeren de administratie voor diverse beleggers vanuit een modern en open kantoor, die gemakkelijk te bereiken is vanaf het Centraal Station. De opdrachtgever is een dynamische organisatie die continu werkt aan verbeteringen en optimalisatie. Er werken vele gedreven, leuke professionals, die elkaar enthousiasmeren. De bedrijfscultuur is te omschrijven als open, persoonlijk en informeel. Wereldwijd zijn er meerdere kantoren, op het kantoor in Amersfoort werk je samen met ongeveer 50 collega’s.

Wie ben jij?

  • Jij bent een onderzoeker! Je gaat nooit uit van het eerste antwoord, maar gaat altijd op onderzoek tot de onderste steen boven is;
  • Je werkt gestructureerd en weet te focussen op jouw werk;
  • Oorzaak en gevolg weet jij gemakkelijk aan elkaar te koppelen;
  • Je hebt een HBO opleiding afgerond. Bij voorkeur heb jij al eerder ervaring opgedaan vergelijkbare analytische rol;
  • Je bent nauwkeurig, analytisch en secuur.

Wat bieden zij jou?

De functie Backoffice Medewerker (KYC) is een fulltime job met uitzicht op vast dienstverband. Naast een marktconform salaris tussen de €2.000,- en €3.000,- bruto per maand zijn er nog andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een goede pensioenregeling. Aan tussendoortjes geen gebrek, zowel gezond als ongezond zijn deze altijd voor handen. En niet te vergeten, ga jij regelmatig samen met je collega’s wat leuks doen. Denk hierbij aan gezamenlijk lunchen, gezellig dineren of een weekendje weg.

Contact

Contact opnemen met Rosan Dekker? Bel dan naar 033-4650661