Business Controller

Wordt je blij van verandering en wil je werken in een jong en dynamisch team?

Barneveld
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 22-10-2020

Business Controller

Als Business Controller ben je natuurlijk gericht op verbetering van de winstgevendheid van een bedrijf. Dus wil jij NTT Netherlands helpen om dit te bereiken? Wordt je blij van verandering en wil je werken in een jong en dynamisch team? Stuur ons dan een bericht en wij nemen contact met je op over de functie Business Controller!

Als Business Controller werk je op het Nederlandse hoofdkantoor in Barneveld voor de verschillende bedrijfsonderdelen zoals Sales en Operations waarbij je rapporteert aan de CFO.
Je bent iemand die graag zichtbaar is bij de business en een Adviseur is voor MT en Directie.

Je bent proactief betrokken bij de business door middel van rapportages, forecasts, efficiëntie- projecten, implementatie van tooling etc., waardoor je jouw stakeholders maximaal inzicht en duidelijkheid kunt bieden. Waar nodig ga je uiteraard de diepte in, waarbij van jou wordt verwacht dat je je kritisch opstelt, proactief adviseert en verbetervoorstellen doet. Die signalerende en adviserende rol heb je ook naar de operationele afdelingen. Dat betekent dat dit geen rol is voor een Controller die vanaf de zijlijn wil adviseren, maar juist wel voor iemand die het leuk vindt inzichten proactief en enthousiast te delen!

Wat ga je doen?

Als Business Controller ben je nauw betrokken bij de afdelingen Sales en Operations van NTT Netherlands. Je onderzoekt en analyseert alle beschikbare externe en interne data van deze client oriented afdelingen en adviseert ze. Door jouw adviezen draag je bij aan de winstgevendheid van de organisatie en de verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening.

Door jouw forecasts is het bedrijf in staat om tijdig bij te sturen en ontstaat er meer synergie tussen de afdelingen.

Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor of betrokken bij:

 • Het maandelijks opstellen van de Sales Commission reporting
 • Ondersteuning van de Manager Accounting & Control bij het opstellen van een standard reporting pack;
 • Verbeter-, automatiserings- en standardiseringstrajecten;
 • Profitability analyses en advisering hieromtrent;
 • Trendanalyses en het bedenken van acties om hiermee om te gaan;
 • Ondersteuning van de CFO bij budget sessies;

 

Het bedrijf
NTT Netherlands is onderdeel van NTT Global, een brede ICT dienstverlener met wereldwijd meer dan 40.000 medewerkers. Met kantoren in 57 landen zijn ze verantwoordelijk voor intelligente oplossingen op het gebied van data, connectedness, digitalisering en security. NTT is een dynamisch en toekomstgericht bedrijf en is daarnaast gericht op een duurzame dienstverlening. 

Ondanks de grote omvang van het bedrijf, is de sfeer op het kantoor in Barneveld heel persoonlijk en positief. NTT streeft er elke dag weer naar om de beste werkgever te zijn.

Kortom dit bedrijf heeft de unieke mix van professionaliteit en (doorgroei) mogelijkheden in combinatie met een persoonlijke, hechte club collega’s.

 

Wie ben jij?
Jij bent een gedreven finance professional die enthousiast wordt van verandering en affiniteit heeft met sales. Je bent pro-actief in jouw aanpak en bent in staat om mensen te enthousiasmeren en verbinden. Natuurlijk beschik je over sterke analytische vaardigheden en ben je in staat om dit om te zetten in gestructureerde en heldere rapportages.

Verder beschik je over:

 • Een diploma van een Financiële of Economische opleiding op WO of HBO niveau;
 • Minimaal vier jaar ervaring met Control werkzaamheden;
 • Goede kennis van automatisering en tooling (zoals Excel en Power BI);
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

 

Wat bieden zij jou?
Jij komt te werken in een dynamische en groeiende multinational met een internationale focus. Jij krijgt hierin de mogelijkheid en vrijheid om je breed te ontwikkelen en deze nieuwe rol vorm te geven. Het team waarin jij komt te werken bestaat uit jonge enthousiaste collega’s die ervoor openstaan om met jou te sparren!

 • Een brede Business Control functie;
 • Ondersteuning door een internationaal team van gelijken;
 • Alle devices en tooling die je nodig hebt om je rol goed uit te voeren;
 • Een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden met een salaris met een maximum van € 5.000,- bij aanvang.

 

Solliciteren?
Cooster finance professionals verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de functie Business Controller bij NTT Netherlands. Wij begeleiden jou als kandidaat het hele selectietraject tot en met jouw handtekening onder het arbeidscontract bij onze opdrachtgever staat.

Heb je interesse in deze leuke functie? Solliciteer dan direct, mail jouw CV of neem contact met ons op!

Cooster Professionals

www.coosterprofessionals.nl

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471