Controller

Putten
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 30-06-2021

Controller

Ben jij een (Assistent) Controller en toe aan een nieuwe uitdaging binnen een dynamische, internationale, beursgenoteerde organisatie? Ben jij te omschrijven als een nuchtere, nieuwsgierige en pro-actieve Controller? Ben jij iemand die graag meedenkt met jouw collega’s en zie je waar er eventuele veranderingen nodig zijn? Lees dan snel verder!

Gezien de ambitieuze plannen voor groei en ontwikkeling is dit een interessante rol voor een Controller. De ideale kandidaat heeft dan ook de drive om mee te denken en is in staat om zelfstandig door de diverse processen heen te kijken en hiervoor verbetervoorstellen te initiëren.

In deze functie van Cost Controller ben je als meewerkend voorman verantwoordelijk voor het vlekkeloos laten verlopen van de financiële administratie voor de drie BV’s in Nederland en België. Het betreft een uitvoerende functie, waarbij je een prominente rol speelt op het gebied van de maandelijkse afsluitingen, de samenwerking met de andere afdelingen en het optimaliseren van de administratieve processen. 

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de hele planning & control cyclus met betrekking tot kosten (opstellen budget, interne organisatie, kostenregistratie, analyse en bespreking met de budgethouders) en waar mogelijk cijferbeoordelingen en totaal controles uitvoeren.

  • Je verzorgt de verschillende periode-afsluitingen inclusief het reconciliëren van de balansrekeningen.

  • Je bent verantwoordelijk voor de externe verslaggeving, waaronder het voorbereiden van de aangiftes vennootschapsbelasting en omzetbelasting in zowel NL en BE.

  • Je bent verantwoordelijk voor een juiste en volledige vaste activa administratie.

Het bedrijf 

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende, beursgenoteerde organisatie in de regio Nijkerk. Zij bieden services om hun klanten in de gekozen markten te voorzien in energieoplossingen. Ondanks dat het bedrijf onder een internationale beursgenoteerde holding valt, kenmerkt de cultuur zich als transparant, no-nonsense met de typische Hollandse nuchterheid. 

Wie ben jij? 

Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding en je hebt relevante werkervaring opgedaan als (Assistent) Controller. Je bent gewend met strakke deadlines te werken en hebt het doorzettingsvermogen om ook in moeilijke situaties resultaten te bereiken. Verder heb je ervaring in het maandelijkse afsluitproces, opstellen van balansdossiers, verzorgen van fiscale aangiften en het optimaliseren van administratieve processen. Je hebt een uitstekende kennis van Excel en je spreekt de Engelse taal goed. Je bent accuraat en hebt overzicht over de activiteiten en systemen. Verder beschik je over de volgende persoonlijke eigenschappen: constructief, nieuwsgierig, communicatief, down to earth en vasthoudend.

Wat bieden zij jou?

  • Een veelzijdige functie bij een sterk groeiende organisatie;

  • Ondanks dat het bedrijf onder een internationale beursgenoteerde holding valt, kenmerkt de cultuur zich als transparant, no-nonsense met de typische Hollandse nuchterheid;

  • Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Deze functie wordt binnen het finance team gezien als opstap naar een nog bredere rol;

  • Naast een concurrerend salaris en bonusregeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, uitstekende pensioenregeling en dagelijks vers fruit.

Solliciteren?

Cooster Professionals verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Wij begeleiden jou tot het moment dat jouw handtekening staat, waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever.Heb je interesse in deze leuke functie? Druk op bovenstaande button of mail direct jouw CV naar sollicitatie@coosterprof.nl.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471