Debiteurenbeheerder E-Commerce

Ben je cijfermatig onderlegt en wil je een leuke functie in een nieuwe afdeling?

Arnhem
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 30-09-2021

Debiteurenbeheer E-Commerce

Ben jij administratief sterk en ga jij geen uitdaging uit de weg? Vind je het fijn om te schakelen met collega’s maar ben je ook graag zelfstandig aan het werk? Heb jij gevoel voor cijfers én commercie? Dan zijn wij voor deze vaste functie op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever Inventum te Arnhem zijn wij op zoek naar een Medewerker Debiteurenbeheer E-Commerce. Vanwege de groei die zij doormaken is er behoefte aan een nieuwe collega. In deze nieuwe functie ben jij voornamelijk bezig met het beheer van de debiteuren van de online verkoop, maar ben je ook ondersteunend aan de Debiteurenmedewerker.

Wat ga je doen?

In deze rol ben jij een belangrijke schakel tussen E-Commerce en Finance. Jij zorgt er voor dat alle betaalspecificaties van de klanten worden verwerkt en dat alle openstaande rekeningen tijdig worden betaald. Het gaat hier om een nieuwe functie, werkzaamheden die zeker onderdeel uitmaken van jouw takenpakket zijn als volgt:

  • Het beheren en opvolgen van afwijkende orders en facturen. Je werkt hiervoor nauw samen met de afdeling E-Commerce. Dit gaat grotendeels via een automatisch systeem en de mail;
  • Daarnaast werk je samen met de Debiteurenbeheerder, waarbij jullie ook de debiteuren van de zakelijke klanten beheren;
  • Je hebt contact met kredietverzekeringsmaatschappijen over lopende procedures, de acceptatie van nieuwe klanten en het kredietlimiet beleid 
  • Telefonisch zoek je contact met klanten en legt de gemaakte afspraken vast in Creditmanager. Deze afspraken volg jij nauwlettend, zodat je tijdig actie kan ondernemen;
  • Het proactief meedenken en bedenken van procesverbeteringen.

Het bedrijf

Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. is een snelgroeiende onderneming, gespecialiseerd in de in- en verkoop van klein- en groothuishoudelijke apparaten. Inventum is een informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het bedrijf is gevestigd aan het knooppunt Velperbroek in Arnhem, waar ze met een enthousiast team werken aan de ambities van het merk.

Wie ben jij?

Als persoon sta jij bekend als energiek en ondernemend, het is voor jou dan ook een gave uitdaging om deze nieuwe rol aan te pakken en eigen te maken. Je voelt je prettig in een informele organisatie, bent erg collegiaal en gedreven. 

  • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau;
  • Daarnaast heb je ervaring met debiteurenbeheer;
  • Bij voorkeur heb je kennis van het pakket Onguard en/of Creditmanager;
  • Communicatief ben je sterk en je beschikt over een klantgerichte houding;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden zij jou?

Je krijgt buiten een stel leuke collega’s, een prettige werksfeer en een uitdagende baan 

natuurlijk nog veel meer! Denk hierbij aan trainingen/scholing passend bij de organisatie en functie. Het betreft een fulltime baan waar een passend salaris tegenover staat. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen!

Cooster professionals verzorgt de werving en selectie voor deze vaste functie bij Inventum. Dit houdt in dat wij jou begeleiden tot het moment dat jouw handtekening onder het contract staat en jij direct in dienst treedt bij Inventum!

Solliciteren?

Heb je interesse in deze leuke functie? Mail dan snel jouw CV naar sollicitatie@coosterprof.nl.

Contact

Contact opnemen met Rosan Dekker? Bel dan naar 033-4650661