Diakonessenhuis

Zeist/Utrecht
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 30-01-2021

Heb jij ervaring als Salarisadministrateur binnen de Zorg of heb je als ervaren Salarisadministrateur altijd al willen bijdragen aan een maatschappelijke organisatie? Ben je 32 tot 36 uur beschikbaar en zoek je een vaste baan binnen een stabiele organisatie? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Voor het Diakonessenhuis in Zeist/Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Salarisadministrateur. Samen met jouw collega’s werk je in een prettig team en weten jullie je te verdiepen in een foutloos en tijdige uitbetaling van alle salarissen, zodat het personeel zich druk kan maken over de zorg aan cliënten.

Het team bestaat uit zowel Medewerkers Personeelsadministratie en Salarisadministrateurs. Ze staan bekend als een hecht team, waar samen hard werken, gezelligheid en bijvoorbeeld samen eten als belangrijk wordt ervaren.

Wat ga je doen?

  • Bijspringen bij productie;
  • Uitzoeken van vraagstukken en zorgen voor structurele oplossingen;
  • Betrokken zijn bij automatiseringsprojecten, zoals Self Service inrichting e.d.;
  • Toepassen van nieuwe wet- en regelgeving.

Het bedrijf

Als Senior Salarisadministrateur kom je te werken op de afdeling personeels- en salarisadministratie (PSA) waar alle processen rond de uitvoering van personeels- en loonadministratie samenkomen. Op deze dynamische plek word je onderdeel van een leuk team dat volop in ontwikkeling is op het gebied van het personeelsinformatiesysteem met Youforce van Raet als nieuw onderdeel.

Het Diakonessenhuis locatie Zeist is een kleinschalig persoonlijk ziekenhuis gelegen in een mooie bosrijke omgeving.

De afdeling PSA is onderdeel van de Concerndienst van het Diakonessenhuis Zeist/Utrecht. De Concerndienst vormt het financiële hart van het Diakonessenhuis.

Wie ben jij?

  •  Je bent een HBO opgeleide Salarisadministrateur;
  • Beschikt over ruime ervaring in het salarisvak, minimaal drie jaar;
  • Hebt kennis van wet- en regelgeving en de Zorg CAO’s;
  • Je weet veel over applicaties en je kunt je hier makkelijk in verdiepen.

Wat bieden zij jou?

Ten eerste kom je te werken in een gezellig en gedreven team, waarin mensen wat voor elkaar over hebben. Jullie werken op één van de zorglocaties, waardoor je veel contact hebt met de collega’s die hier werkzaam zijn. Een salaris volgens FWG-groep 50, afhankelijk van opleiding en ervaring min. € 2.453,- tot max. € 3.664,- bruto per maand bij een volledige werkweek, plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%. Je hebt een 36-urige werkweek en krijgt mogelijkheden om opleidingen of trainingen te volgen.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471