Financieel Specialist General Ledger

Dit is de kans om jouw finance carrière een boost te geven bij een internationaal bedrijf!

Amersfoort
Beschikbaarheid 32-40 Reageren tot 08-10-2020

Ben jij als Finance Specialist gericht op innovatie en vernieuwing? Wordt je enthousiast van een internationale omgeving waar je kunt leren van ervaren professionals en kunt werken met de slimste mensen en technologiën? Lees dan verder of deze vacature bij jou past en solliciteer!

 

In deze functie van Financieel Specialist General Ledger ben je verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden omtrent het grootboek. Onze opdrachtgever heeft een grote internationale projectenportefeuille wat om een sterke ondersteuning door Finance vraagt.

Het general ledger team, waar de functie Financieel Specialist General Ledger onderdeel van is, bestaat uit 12 medewerkers en is verantwoordelijk voor een juiste verslaglegging en het beheer van het grootboek van de Nederlandse bedrijven. Ook verzorgt het team de aangiftes van de BTW, WKR en CBS. Voor een aantal joint ventures worden ook de jaarrekeningen opgesteld. Ook bij het voorbereiden van audits en de communicatie hieromtrent is het team nauw betrokken. Je geeft als lid van dit finance team advies aan stakeholders in zowel binnen- als buitenland.

De functie Financieel Specialist General Ledger is een veelzijdige administratieve finance functie die verder gaat dan alleen eenvoudig boekwerk. 
Een unieke functie aangezien je jezelf vanuit een startersfunctie goed kan ontwikkelen binnen het finance team. Het ligt bijvoorbeeld voor de hand dat je op termijn doorgroeit naar een functie binnen Control en dat je meedraait als specialist op jouw vakgebied binnen diverse projecten.

 Wat ga je als Financieel Specialist doen?

  • Je draagt bij aan een accurate maand-, kwartaal-, en jaarafsluiting;
  • Je signaleert fouten in het proces en volgt deze op;
  • Je levert in de financiële organisatie een actieve bijdrage in het beoordelen van en het adviseren over bedrijfsprocessen, waarbij je altijd gericht bent op innovatie en automatisering;
  • Je houdt maandelijks de balansdossiers bij voor een up-to-date inzicht van de balansdossiers;
  • Je verwerkt de financiële gegevens van een of meer aan jou toegewezen bedrijven;
  • Je verzamelt en analyseert diverse gegevens voor accountants en andere auditoren;

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een leuke, sociaal vaardige collega met een kritische en controlerende blik op het werk.

  • Je hebt mnimaal een afgeronde HBO-opleiding of Master in Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Je hebt goede kennis van en affiniteit met IT systemen (o.a. ERP-systemen, Excel en Visual Basic);
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zeer goed.

Aanbod

Een uitdagende, vaste functie binnen een dynamisch en internationale organisatie. Een organisatie die groei en ontwikkeling enorm stimuleert. Het team van ervaren, hoog opgeleide professionals is gewend de kennis over te dragen. Daarnaast leer je direct hoe het is om te werken in een organisatie waar projecten worden uitgevoerd met wereldwijde impact. Je wordt onderdeel van een sociaal en hecht team.
De salarisindicatie voor deze functie ligt rond €3.200.- bruto per maand. Voor een meer ervaren professionals geldt uiteraard een ander salaris. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze opdrachtgever zijn bovengemiddeld.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een stabiel internationaal adviesbureau die al jarenlang op het hoogste niveau acteert. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio Amersfoort. Ondanks dat het bedrijf onder een internationale beursgenoteerde holding valt, kenmerkt de cultuur zich als transparant, no-nonsens met de typische Hollandse nuchterheid.

Interesse in de vacature?

Cooster professionals verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie. Wij begeleiden jou als kandidaat het hele selectietraject tot en met jouw handtekening onder het arbeidscontract bij onze opdrachtgever staat.
Graag ontvangen we jouw cv met motivatie via e-mail: sollicitatie@coosterfp.nl of door op de sollicitatieknop te drukken.
Voor informatie kun je contact opnemen met Frans Vernooij (033-4631471).

Een antecedentenonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure. 
Desgewenst blijft je reactie, tot en met het eerste oriënterende gesprek met ons, anoniem voor onze opdrachtgever.

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471