Medewerker Facturatie en Debiteurenbeheer

Amersfoort
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 30-01-2021

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan en wil jij jouw kennis inzetten voor de zorg? Heb jij ervaring op financieel gebied en wil jij werken in een groeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Facturatie en Debiteurenbeheer zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat de facturatie vlekkeloos verloop. Je loopt alle gegevens na en controleert op correctheid, hiervoor heb je veel contact met collega’s van andere afdelingen. Ook onderhoud je veel contact met de klanten van de zorgorganisatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan gemeenten. In deze functie ligt het zwaartepunt van jouw functie bij financieel administratieve taken.

 • Het verwerken van de facturatiegegevens. Waar nodig controleer je deze gegevens en pas je ze aan;

 • Jij signaleert knelpunten, zoekt naar oplossingen en weet met jouw enthousiasme collega’s mee te nemen in deze verbeterpunten;

 • Je houdt balansrekeningen bij en bewaakt de voortgang van lopende processen. Daarnaast verzorg je rapportages en fungeer je als vraagbaak voor de organisatie;

 • Ook verzorg jij berichtenverkeer over verschillende indicaties en controleer jij de aansluiting bij verschillende gemeentes. 

Daarnaast ben je in deze rol verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van de gehele organisatie. 

Het bedrijf 

Jij gaat werken bij een landelijk werkende zorgorganisatie die haar hoofdvestiging heeft in Amersfoort, met een modern kantoor met alle faciliteiten.

Het team waarin jij gaat werken bestaat uit een gemêleerd gezelschap van ervaren en minder ervaren professionals, die goed weten welke mogelijkheden de huidige wet- en regelgeving biedt. Jij bent onderdeel van dit team, dus jij de kans om je verder in deze wet- en regelgeving te verdiepen.

Wie ben jij? 

 • Jij beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding, of hebt een MBO-diploma met meerdere jaren financiële ervaring;

 • Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke rol;

 • Je bent tussen de 32 en 36 uur beschikbaar;

 • Jij hebt affiniteit met de Zorg.

Vooral ben jij ook een teamspeler die graag de verbinding opzoekt en het leuk vindt om onderdeel te zijn van een organisatie die zich inzet voor zijn cliënten. Jij bent een stabiele persoonlijkheid, een verbinder, kan collega's enthousiasmeren, maar ook feedback geven en ontvangen. 

Competenties als accuratesse, kwaliteit- en resultaatgerichtheid zijn ook belangrijke onderdelen van jouw persoonlijkheid.  

Wat bieden zij jou?

 • Jij komt te werken in een flexibele werkomgeving waarin eigen inzicht en inbreng mogelijk is. Dit geldt ook voor werktijden, waarbij het team zorgt voor bereikbaarheid tussen 8:30 en 17:00, maar het kantoor open is tussen 7:00 en 19:00. Jullie mogen in overleg de werktijden dusdanig inrichten;

 • Het salaris is volgens de Zorg cao en ligt tussen de € 2.000,- en € 3.100,-, waarbij wordt gerekend met een 36-urige werkweek en een bonus standaard onderdeel is van het jaarloon.

 • Jij start met een jaarcontract, maar de intentie is om dit om te zetten in een onbepaalde tijd contract;

 • De organisatie besteedt veel aandacht aan het personeel en biedt veel mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling, middels training, opleiding en coaching;

 • Daarbij kom jij te werken onder een Teamleider die aandacht heeft voor zijn teamleden en er alles aan doet om het werken zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Solliciteren?
Cooster finance professionals verzorgt de werving en selectie voor de functie. Dit houdt in dat wij de eerste selectie verzorgen voor onze opdrachtgever. Zien wij de match en ben jij nog steeds enthousiast? Dan fungeren wij als tussenpersoon tot het moment dat de handtekening bij de opdrachtgever staat en jij gaat starten bij deze leuke baan!

Voor vragen zijn wij te bereiken op het nummer 033-4650661. Graag ontvangen wij jouw mail met cv en motivatie via sollicitatie@coosterprof.nl of solliciteer via de site. Hopelijk tot snel!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471