Medewerker Participantenadministratie

Zoek jij afwisseling in een internationale finance functie?

Amersfoort
Beschikbaarheid 40 Reageren tot 30-09-2021

Medewerker Participantenadministratie

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie en werk je graag in een informele maar toch platte organisatie? Wil jij je ontwikkelen als professional en sta jij bekend als multitasker? Sta jij graag in contact met klanten en houd jij van diversiteit? Lees hier dan snel alles over deze vacature bij Circle Partners! 

Het bedrijf

Circle Partners is een internationaal fund administratiekantoor, waarvan het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd is in Amersfoort. Vanuit dit kantoor beheren zij meerdere fondsen wereldwijd. Zij verzorgen de (financiële) administratie, maar fungeren ook als contactpersoon richting de beleggers van deze fondsen. Doordat zij hun klanten volledig ontzorgen op meerdere aspecten, zijn er binnen de organisatie ook verschillende afdelingen en expertises te vinden.  

Zo is er een afdeling die zich volledig richt op alle financiële werkzaamheden, een ICT gerelateerde afdeling, een ‘Know Your Customer’ afdeling en zijn er een aantal senior medewerkers die de fondsen ook adviseren in cruciale processen. Op de afdeling van de participantenadministratie werk je veel samen met deze verschillende afdelingen.  Doordat Circle Partners géén private equity is, zijn er binnen de organisatie meer mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen. Er zijn geen harde kaders binnen de organisatie, waardoor je diverse kansen aangeboden krijgt die bij een soortgelijke organisatie niet voorkomen. 

Als werkgever staat Circle Partners bekend als een betrokken organisatie. Zij denken mee in jouw persoonlijke groei, hechten veel waarde aan collegialiteit en hebben oog voor elkaar. De bedrijfscultuur is te omschrijven als open, informeel en plat.  

Wat ga je doen?

In deze rol als Medewerker Participantenadministratie sta jij zowel telefonisch als ook via de mail veel in contact met beleggers (participanten/deelnemers in een fonds). Jij verzorgt voor de fondsen alle administratieve werkzaamheden die betrekking hebben op de participanten.  

 • Nieuwe in- en uitschrijvingen van beleggers verwerk jij volledig in het systeem; 
 • Om een belegger in te schrijven heb je diverse documenten nodig, verschillend per fonds. Jij zorgt ervoor dat je al deze documenten tijdig ontvangt van de belegger; 
 • Zowel beleggers, fondsen als collega’s komen met uiteenlopende vragen bij jou. Om deze vragen te beantwoorden doe je onderzoek, hiervoor heb je veel contactpersonen binnen én buiten de organisatie; 
 • De archivering en verwerkingen van diverse mutaties in de fondsen verwerk jij in het systeem. Hiervan breng je de investeerders op de hoogte. Dit kan zowel via mail als via telefoon; 
 • Bij projecten binnen de organisatie word jij betrokken. Als voorbeeld kan dit de implementatie van een nieuwe wetgeving zijn, het aanmaken van een nieuwe klant of het ondersteunen van buitenlandse vestigingen.  
 • Sta jij open voor een tijdelijke uitdaging in het buitenland? Dan is dat kans aanwezig dat jij voor Circle Partners in een buitenlandse vestiging mag ondersteunen. 

Wie ben jij?

Ben jij gedreven, wil jij je ontwikkelen én sta jij graag in contact met klanten? Dan pas jij helemaal op deze functie! We zoeken iemand die sterk is in het opbouwen van nieuwe relaties en als geen ander weet hoe je deze relaties onderhoudt en uitbreid. Jij bent gewend om met diverse computersystemen te werken en werkt hierin secuur.  

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau; 
 • Je bent scherp en kan snel schakelen. Dynamisch, ad hoc en divers werk past jou goed; 
 • Zowel de Nederlandse als ook de Engelse taal beheers jij zeer goed; 

Als collega sta jij bekend als betrokken en meewerkend. Jij voelt je prettig in een informele organisatie waar je wordt uitgedaagd om te ontwikkelen. Jouw drive is groot en je staat positief in het leven.  

Wat bieden zij jou?

Er wordt jou een fulltime job aangeboden, met de intentie om uiteindelijk over te gaan op een onbepaalde tijd contract. Naast een marktconform salaris tussen de €2200,- en €2800,- bruto op fulltime basis krijg je hier nog veel meer! 

 • Flexibele werktijden, je bepaalt zelf hoe laat je begint en hoe laat je afsluit; 
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, een goede pensioensregeling en reiskostenvergoeding; 
 • Voldoende tussendoortjes, goede koffie en een prachtige werkplek centraal in Amersfoort (loopafstand van het station); 
 • Een hecht team en fijne organisatie, waar veel aandacht en tijd is voor collegialiteit. Er zijn regelmatig gezamenlijke lunches, borrels in de stad en leuke uitjes; 
 • De mogelijkheid om ook in het buitenland en door middel van projecten jezelf door te ontwikkelen.  

Solliciteren?

Cooster Professionals begeleidt jou tijdens dit proces, tot het moment dat jouw handtekening staat. Je treedt direct in dienst bij Circle Partners. Druk op onderstaande button of mail direct jouw CV naar sollicitatie@coosterprof.nl.

Contact

Contact opnemen met Rosan Dekker? Bel dan naar 033-4650661