Personeelsadministratie

Heb jij ervaring als Salarisadministrateur en zoek je een vaste baan binnen een stabiele organisatie met een heerlijke nuchtere instelling?

Barneveld
Beschikbaarheid 28-40 Reageren tot 27-11-2020

Heb jij ervaring als Salarisadministrateur en zoek je een vaste baan binnen een stabiele organisatie met een heerlijke nuchtere instelling? Wil jij werken in een inspirerende en groeiende omgeving met een fijn en collegiaal team? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Barneveld zijn we op zoek naar een kandidaat met ervaring binnen een salarisadministratie. Samen met jouw collega’s zorg je voor een foutloze en tijdige uitbetaling van (flexibel) personeel.

Wat ga je doen?

Je verzorgt alle personeelsadministratie die betrekking heeft op de salarisverwerking waarbij je te maken krijgt met een aantal verschillende CAO’s.

  • Tijdige verwerking van alle binnenkomende mutaties;
  • Zorgdragen voor de bijbehorende correspondentie en beantwoording van vragen van medewerkers;
  • Voorbereiden van de productie van salarisstroken en uitbetaling van de salarissen;
  • Toepassen van nieuwe wet- en regelgeving.

Wie ben jij? 

Jij bent een nuchter persoon met een passie voor salarisverwerking. Iemand die zich graag verder wil ontwikkelen binnen het vakgebied en misschien wel op termijn wil doorgroeien naar een rol als Teamleider. Als collega breng jij positiviteit, heb je een nuchtere houding en durf je buiten de kaders te denken. 

  • Je bent een MBO opgeleide Salarisadministrateur, met een PDL diploma;
  • Je hebt ervaring in het salarisvak, minimaal drie jaar;
  • Hebt kennis van wet- en regelgeving en CAO’s.

Wat bieden zij jou?

Je krijgt buiten een stel leuke collega’s, een prettige werksfeer en een uitdagende baan met concrete doorgroeimogelijkheden richting een leidinggevende rol.

  • Baan voor 28-40 uur per week (afhankelijk van jouw beschikbaarheid);
  • Direct een contract bij onze opdrachtgever met uitzicht op vast dienstverband;
  • Mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Solliciteren?

Cooster finance professionals verzorgt de werving en selectie voor de functie. Dit houdt in dat wij de eerste selectie verzorgen voor onze opdrachtgever. Zien wij de match en ben jij nog steeds enthousiast? Dan fungeren wij als tussenpersoon tot het moment dat de handtekening bij de opdrachtgever staat en jij gaat starten bij deze leuke baan!


Voor vragen zijn wij te bereiken op het nummer 033-4650661. Graag ontvangen wij jouw mail met cv en motivatie via sollicitatie@coosterprof.nl of solliciteer via de site. Hopelijk tot snel!

Contact

Contact opnemen met Frans Vernooij? Bel dan naar 033-4631471