Teamleider Personeels- en Salarisadministratie

Heb jij ruime ervaring binnen de Personeels- en Salarisadministratie en pas jij in een coördinerende rol? De functie als Teamleider Personeels- en Salarisadministratie is jou dan op het lijf geschreven!

Barneveld
Beschikbaarheid 36-40 Reageren tot 30-01-2021

Heb jij ruime ervaring binnen de Salarisadministratie en pas jij in een coördinerende rol? Heb jij ervaring binnen de personeelsadministratie met verschillende CAO's? Sta jij open voor een baan binnen een informeel bedrijf waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? De functie als Teamleider Personeelsadministratie en Verzuim is jou dan op het lijf geschreven!

Voor onze opdrachtgever in Barneveld zijn wij op zoek naar een Teamleider Personeels- en Salarisadministratie. Door jouw ervaring binnen de personeels- en salarisadministratie weet jij je snel te verdiepen in de organisatie en functie. Samen met het team weet jij een inhaalslag te maken en de processen te optimaliseren.

 

Wat ga je doen in de functie Teamleider Personeels- en Salarisadministratie?
Als Teamleider Personeels- en Salarisadministratie neem jij een leidinggevende rol aan binnen de personeels- en salarisadministratie. Collega’s komen met uiteenlopende vragen bij jou terecht. Aan jou de taak om te zorgen dat zij met de juiste kennis verder kunnen. Verder is te denken aan:

 • Je bent met jouw team verantwoordelijk voor de gehele personeels- en salarisadministratie;
 • Je neemt het initiatief om kritisch naar processen te kijken en deze te optimaliseren;
 • Tevens voer je met jouw team de loonadministratie voor de externe medewerkers en de interne organisatie vanuit verschillende CAO's.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het formuleren van het verzuim beleid en deze uitrollen binnen de organisatie.
  • Tevens zie je er op toe dat er volgens dit beleid wordt gewerkt. Dit doe je tevens voor het Arbo- en Veiligheidsbeleid;
 • Je bent verantwoordelijk voor het eigenrisico dragerschap in het kader van de Ziektewet;
 • Je analyseert en doorgrond de cao’s en past deze toe in de systemen.

 

Wat heb jij in huis?
Je hebt HBO werk,-en denkniveau en al een aantal jaar ervaring als Salarisadministrateur, Personeelsadministrateur of HR Adviseur. Door jouw ervaring beschik je over veel kennis van zaken waarmee je jouw collega’s helpen om beter te worden. Tevens ben je communicatief sterk en weet je jouw kennis over te dragen aan collega’s.


Binnen wat voor een organisatie kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende organisatie in Barneveld. Het is een personeelsbemiddelingsorganisatie met een groot aantal medewerkers. Om te realiseren dat alles goed verloopt, zijn er intern 50 personeelsleden achter de schermen aan het werk. De organisatie is te omschrijven als informeel en familiair. De zaken worden goed geregeld en afspraken worden nagekomen. 

 

Wat wordt er geboden?

 • Je komt te werken binnen een jong team welke je veel kan en mag leren. Je krijgt de vrijheid om zelf in te vullen hoe je dit wilt doen; 
 • Er is veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng; 
 • Je krijgt de mogelijkheid om op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen;
 • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week; Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie;
 • De salarisindicatie bedraagt tussen €2.700,- en €3.750,- bruto op fulltime basis.

 

Solliciteren?
Cooster office professionals verzorgt de werving en selectie voor de functie Teamleider PSA (Personeels- Salarisadministratie) en Verzuim. Dit houdt in dat wij de eerste selectie verzorgen voor onze opdrachtgever. Zien wij de match en ben jij nog steeds enthousiast? Dan fungeren wij als tussenpersoon tot het moment dat de handtekening bij de opdrachtgever staat en jij gaat starten bij deze leuke baan!
Voor vragen zijn wij te bereiken op het nummer 033-4650661. Graag ontvangen wij jouw mail met cv en motivatie via sollicitatie@coosterprof.nl. Hopelijk tot snel!

Contact

Contact opnemen met Mirjam de Winter? Bel dan naar 033 - 463 14 71